Kastade luftgeväret på flicka när han inte fick skjuta

Av: Joachim Kerpner

Publicerad:

Den berusade 39-åringen fick inte skjuta luftgevär.

Övervakningskameran fångade hans galna svar.

– Han spottade mig i ansiktet och kastade ett luftgevär i mitt huvud, berättar Tatjana Fjodorovna.

I söndags kväll höll Tatjana Fjodorovna på att stänga skjutbanan i turistorten Bolsjoj Utrisj vid Svarta havet i Ryssland. Ett kamratgäng kom fram till henne. En av dem ville skjuta prick med ett av luftgevären, men Tatjana sade nej:

– Jag vägrade och sade att fulla människor inte får skjuta. Han blev förbannad och började svära, hade sönder allt han såg. Sedan spottade han mig i ansiktet och kastade ett luftgevär i mitt huvud, berättar Tatjana på Vkontakte, ryska Facebook.

– Det började blöda i pannan och jag fick blåmärken på vänster hand. Alla killar som var med honom bara stod där och gjorde ingenting. När blodet började rinna gick han. Men han fortsatte att svära och ha sönder saker.

1 av 2 | Foto: Vkontakte/Подслушано В Анапе
39-åringens utfall mot Tatjana resulterade i ett stort jack i pannan.

Tatjana polisanmälde mannen. Han eftersöks nu av den lokala polisen, misstänkt för misshandel. 39-åringens identitet är fastställd, uppger tidningen Anapskoje Tjernomorje.

Tatjanas sår i pannan har sytts, och hon säger att hon kommer att agera annorlunda nästa gång en full person kommer fram och vill skjuta:

– För mig var detta en läxa. Jag borde inte ha vägrat låta honom skjuta. Men jag var rädd att han skulle missa, och börja skjuta vilt omkring sig i ren ilska.

Hon har lagt upp övervakningsfilmen på Vkontakte, och uppmanar alla att sprida den.

Publicerad: