Chatta: Hur drabbas du av coronautbrottet?

Publicerad 2020-03-17

Tomma restauranger, uppsägningar, stoppade flyg, hemmajobb och sjukdom.

Coronapandemin har en stor påverkan på vardagslivet för svenskarna.

Berätta om dina upplevelser – och hjälp till att stötta andra.

Hur drabbas du? Här kan ni dela med er – och stötta varandra.

  • Fastnålat inlägg
    18 mars 2020
    Jonathan Jeppsson

    Som sagt, vill ni tipsa om saker vi borde skriva om, mejla direkt på jonathan.jeppsson@aftonbladet.se

  • Jonathan Jeppsson
    18 mars 2020

    Nu avslutar vi chatten för i dag. Tack alla som bidrog, delade med sig, stöttade och peppade! Vi tar med största sannolikhet upp tråden igen i morgon. 

  • 18 mars 2020

    Jag vet att folk har det betydligt värre men jag missar en månad lång drömresa, som jag velat genomföra i 15 år och som jag planerat för i nio månader. Supersurt!

    .
  • 18 mars 2020

    Hej! Till alla inom sjukvården, lärare, pedagoger diverse serviceyrken, tack för era insatser, stort tack! Är lite orolig som så många andra men ser många ljusglimtar i vardagen. Jag får massor med mer tid med mina ständigt förkylda barn, fantastiskt :) . Vi har det bra men det gäller att planera dagarna & vara lite kreativ med pyssel, träning, bus & lek. Vi tänker att vi har dagis hemma mellan jobbpassen och planering är verkligen nyckeln! Vi hjälper även en sjuk granne, vi kan alla hjälpa någon i direkt närhet! Ta hand om er!

    Mr.T
  • 18 mars 2020

    Jag är gravid och sjuk med corona-symptom (utöver gravidkrämporna...) - sitter hemma och oroar mig en väldans massa för det lilla livet i magen :(

    J&J
  • 18 mars 2020

    Just det lustigt nästan - glömde skriva att vi förlorat en halv miljon pengar i aktier som vi haft som ett långsiktigt sparande till pension. Helt vanliga Svenssons är i utan rika föräldrar som byggt upp det själv. Men vad är pengar jämfört med människoliv? Det är trist men är mer oroad över antalet insjuknade/folk som kommer dö. En positiv sak är att vår vanliga vardag för några veckor sen framstår som ett paradis! Så otroligt tacksam jag är över min familj och dom jag älskar. Passa på att ta hand om de ni älskar, är väl nu vi vaknar upp och inser att inget kan tas för givet!

    Fortfarande småbarnsförälder