Här friar han till flickvännen – utan att hon märker det

Av: Nicole Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

När brittiska Edi Okoro skulle fria till sin flickvän väntade han på det perfekta tillfället.

I väntan på det passade han på att fria – ”bakom sin flickväns rygg”.

Ett fång rosor, en romantisk resa eller en myskväll hemma. Man kan fria på många sätt, men vilket är mest spektakulära? Den frågan ställde sig engelsmannen Edi Okoro.

Edi hade bestämt sig för att fria till flickvännen Cally, men klurade på hur han skulle göra det. Eftersom han inte bestämt sig så slutade det med att Edi tog med sig förlovningsringen överallt – i hopp om att ”det perfekta tillfället” skulle komma.

Men tillfället kom aldrig. Så Edi ändrade strategi. Istället för att vänta på ”det perfekta tillfället” skulle han dokumentera alla tillfällen han hade kunnat fria – men inte gjorde det.

Friade i hemlighet – under en månad

Det blev inte bara ett, utan många tillfällen som Edi lyckades fria till sin flickvän, något som brittiska Metro skrivit om.

Vid ett tillfälle ligger Cally och sover med förlovningsringen i sin hand. Vid ett annat tillfälle lägger han förlovningsringen bland Callys övriga smycken och ser om hon märker något – samtidsigt som han smygfotar det hela.

Edi lyckades på så sätt fria till sin flickvän under en månad utan hennes vetskap. Men till sist fick hon veta det – och sa ”ja” till Edi. Hur han friade håller han dock hemligt.

Men bilderna han tagit under loppets gång delade han på Facebook där de gillats och delats av tusentals personer.

”Tanken var att ta så många foton, i mer riskabla scenarier, tills jag hittade det perfekta ögonblicket att fria, eller tills jag råkade avslöja mig – då hade jag varit tvungen att fria” skriver Edi i sitt inlägg.

Publicerad:

LÄS VIDARE