Vad vill du att vi ska skriva om i Malmö?

Publicerad 2019-11-08

Vi vill höra din åsikt! Här kan du chatta med oss som jobbar på Aftonbladets Malmöredaktion. Ställ frågor eller tipsa oss om vad vi borde bevaka. Du kan också lämna debattartiklar här. Om du vill vara anonym kan du mejla till lokalt@aftonbladet.se.

Ställ din fråga eller lämna ett tips!

Denna chatt är stängd.

  • 8 nov 2019

    På vilket sätt tänker politiker och myndigheter på riktigt sätta ner foten och på allvar kämpa mot odemokratiskt kriminellt religiöst vansinne, en på daglig basis för hederligt folk otrygg tillvaro med påtvingad närvaro av hänsynslösa grovt kriminella och samhällsföraktande arroganta bidragstörstare ? Och nä, tokhögern är inte min lösning.

    Per Jönsson

    Tack Per, för din åsikt. Här är en artikel från veckan där oppositionsborgarrådet Tegnhammar ger sin syn på saken:

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GGXKwx/m-toppen-vill-infora-kommunala-ordningspoliser

    Åsa Passanisi
  • Martin Ekelund
    8 nov 2019
  • 8 nov 2019

    Ni kan skriva hur det egentligen ser ut för skola, sjukvård och äldreomsorgen. Hur hemsk den är och varför inte dom får mer resurser samt bättre löner. De gäller även vår blåljuspersonal.

    Anonym
  • 8 nov 2019

    Några POSITIVA nyheter!! DET ÄR SÅ MYCKET NEGATIVT MED ALLA SPRÄNGNINGAR OCH SKJUTNINGAR OCH BILBRÄNDER..... SÅ ATT HITTA LITE POSITIVA SAKER HADE INTE KÄNNTS HELT FEL !!

    Frida

    ​Hej Frida. Vi försöker hålla en bra mix på sajten. Har du några konkreta tips? Det går bra att mejla på lokalt@aftonbladet.se

    Åsa Passanisi
  • 8 nov 2019

    brott

    anoynm

Följ ämnen i artikeln