Tv-serier

Vårpremiär för Joss Whedons HBO-serie ”The nevers”

Kolla in den första trailern här

Av: 

Karolina Fjellborg

”The nevers”.
”The nevers”.

TV

TRAILER Nu vet vi att det blir premiär i april för ”Buffy och vampyrerna”-skaparen Joss Whedons HBO-serie ”The nevers”. Och nu har vi också en första trailer.

En av vårens hetaste tv-serier kan mycket väl vara HBO:s ”The nevers”. En mix av historiskt drama och science fiction av ”Buffy the vampire slayer”-skaparen Joss Whedon.
Serien beskrivs som ”ett episkt science fiction-drama om ett gäng viktorianska kvinnor som upptäcker att de har ovanliga förmågor, outtröttliga fiender, och ett uppdrag som kan förändra världen”, och på rollistan finns bland andra Laura Donnelly, Ann Skelly, James Norton, Olivia Williams, Eleanor Tomlinson, Denis O'Hare, Nick Frost och Ben Chaplin.

HBO Nordic skriver vidare om handlingen:
Under den viktorianska erans slutskede plågas London av fenomenet ”de drabbade”: människor, mestadels kvinnor, som plötsligt utvecklar övernaturliga förmågor – några charmiga, andra betydligt mer störande. Bland dem finns Amalia True (Laura Donnelly), en mystisk och slagfärdig änka, och Penance Adair (Ann Skelly), en briljant, ung uppfinnare. De två kvinnorna blir ledare för den nya underklassen och de skapar ett hem för ”de drabbade” medan de kämpar med myndigheterna och överklassen för sina rättigheter.
Showrunner är Philippa Goslett, eftersom Whedon hoppade av serien i november med denna motivering:
”Detta år av exempellösa utmaningar har påverkat mitt liv och mitt perspektiv på ett sätt jag aldrig hade kunnat föreställa mig, och medan det har varit en glädjefylld upplevelse att utveckla och producera 'The nevers', inser jag att den nivå av engagemang som krävs för att gå vidare, i kombination med de fysiska utmaningar som produktionen av en sådan enorm show innebär under en global pandemi, är mer än vad jag kan hantera utan att jobbet blir lidande.”
Premiär på HBO Nordic blir det någon gång i april, och så här ser den första teasern ut:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

ANNONS

Sista chansen! 25% rabatt på makeup för alla hudtyper från IsaDora

Extern länk från MEDS

Shoppa här!


Publisert:

LÄS VIDARE

50 färska tv-serier att streama i vår

ÄMNEN I ARTIKELN

Tv-serier

HBO Max (tidigare HBO Nordic)

Joss Whedon

Science fiction

Trailer