Will Smith

Se trailern för nyversionen av ”Fresh Prince i Bel-Air”

Dramat ”Bel-Air” får premiär i februari

Av: 

Karolina Fjellborg

Jabari Banks som Will Smith i ”Bel-Air”.
Jabari Banks som Will Smith i ”Bel-Air”.

TV

TRAILER Nu finns en första trailer för ”Bel-Air”. Tv-serien som skakar liv i den gamla 90-talskomedin ”Fresh Prince i Bel-Air” – och gör om den till ett drama.

Sitcomen ”Fresh Prince i Bel-Air”, som rullade i NBC 1990–1996 och gjorde en stjärna av Will Smith, ska (som så mycket annat) återuppväckas från de döda. Dock i form av ett drama, i stället för av en komedi.

Idén kom till efter att Morgan Cooper 2019 lade ut en kortfilm med titeln ”Bel-Air” på Youtube; en sorts låtsastrailer för en mörk, mer dramatisk nyversion av serien.

Och nu närmar sig den amerikanska premiären för den faktiska serien ”Bel-Air”, som är utvecklad av Cooper tillsammans med Smith själv, och även har Smith som producent.

Två säsonger är planerade hittills, och Jabari Banks gör huvudrollen som Will Smith, som likt i originalserien kommer till sina rika släktingar i Bel-Air från gatorna i Västra Philadelphia, där han både orsakar och råkar ut för en hel del kulturkrockar.

Var och när serien kommer att landa i Sverige vet vi inte än, men den 13 februari blir det i alla fall premiär i USA. Och i trailern nedan ser du hur Will, familjen Banks och butlern Geoffrey ser ut i dag...


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

ANNONS

Få 12 månader till priset av 8! Den bästa underhållningen på HBO Max.

Extern länk från HBO Max

Beställ här!


Publisert:

LÄS VIDARE

Mäktig västern som överträffar sin moderserie

ÄMNEN I ARTIKELN

Will Smith

Tv-serier

Streaming

Trailer