Tjääääna... Snart är ”Café bärs” tillbaka!

Publicerad:

TV

Nöjesbladet avslöjar: klart med ny säsong i Kanal 5

1 av 2
Johan Petersson i ”Café Bärs”.

Humorprogrammet med Bajen-fansen har haft ett uppehåll.

Men nu kan Nöjesbladet avslöja att ”Café bärs” kommer tillbaka med en ny säsong i Kanal 5.

– Vi måste ju passa på nu när Bajen har kommit upp i Allsvenskan, säger Johan Petersson.

Den tidigare ”Partaj”-följetongen ”Café bärs” blev en egen serie 2013 och har sedan dess sänts i fyra säsonger.

Nöjesbladet kan nu avslöja att efter ett uppehåll på ett halvår ska nu männen i de rutiga skjortorna gör en ny säsong av humorprogrammet.

– Vi var alla sugna på att låta killarna komma tillbaka en gång till. Vi måste ju passa på när Bajen har kommit upp i Allsvenskan. Vi har gjort våra säsonger när de kämpade i Superettan så det är rätt kul att ha lite medvind på fotbollssida i alla fall. Det är ju ett underhållningsprogram, men även om vi inte följer fotbollen så är de ju ändå Hammarby-supportrar, äkta Bajen-fans!, säger Johan Petersson som spelar en av huvudrollerna.

Spelas in nu

Han säger att ”Cafe bärs” som arbete är helt fantastiskt.

– Det är så välskrivet och vi är ett så bra gäng. Det är som en sitcom-uppställning. Vi får ju klä ut oss också. Det är bara en del där vi står i baren, sedan får vi klä ut oss och ha skoj i olika tidsepoker.

Säsongen spelas in nu i juli och augusti, men när den får premiär på Kanal 5 är ännu inte helt klart.

Vad kan man förvänta sig av den nya säsongen?

– Vi har haft en story där Peter Settman äger konceptet ”Café bärs”, han tog över det i någon säsong. I slutet på den senaste säsongen lyckades vi göra oss fria. Han skulle sälja oss till en miljardär på Aruba. Men vi lyckades komma runt det kontraktet så att han blev den som sålde sig själv till miljardären. Men nu kommer han att göra en gruvlig revansch, Peter Settman. Han gör en cameo. Han är absolut inte sig själv, men han står med sitt namn och blir en superskurk i den här omgången. Så mycket kan jag berätta. Han kommer att kämpa för att få sin hämnd.

Det är inte alltför svårt att föreställa sig varför Johan Petersson ser fram emot den nya säsongen.

– Det ska bli härligt att dra på sig den rutiga skjortan igen, stoppa in en snus under läppen och säga ”tjääna” när man går till jobbet, det är rätt schysst!

Publicerad: