”Liamoo”, Liam Cacatian Thomassen

Liamoo om babylyckan: ”Det mäktigaste som kan hände en”

Planen: Ett syskon till dottern

Av: 

Sebastian Comar Alm

Liamoo.
Liamoo.

MELODIFESTIVALEN

Liamoo laddar för sin första pappa-sommar – som familjen ska tillbringa tillsammans på Diggiloo-turné.

Och sedan är planen fler barn.

– Nu har vi ändå kört igång liksom, säger Liamoo.

För två månader sedan fick familjen sitt första barn.

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 24, avslöjade själv nyheten om babylyckan på sin Instagram.

I dag har två månader passerat sedan dottern kom till världen och alla är välbehållna.

– Det är fan det mäktigaste som kan hände en. Alltså det är en så obeskrivlig känsla. Man tittar på sitt barn och bara: Wow, du är jag och jag är du, säger Liamoo.

Liamoo.

Nya livet: Som familjefar

Småbarnåren innebär inte sällen en turbulent tid för nyblivna föräldrar. Enligt Liamoo har omställningen dock fungerat väl.

– Hon äter jättebra och både vikten och längden ökar jättebra. Hon är en jättesnäll bebis som sover mycket. Vissa nätter har hon lite svårt att sova, men det har jag också för jag är så taggad. Men vill min tjej att jag ska ta natten så gör jag det, vill hon att jag tar dagen så gör jag det, så allt har funkat väldigt bra, säger han.

Babylyckan har gett mersmak – och enligt parets plan ska familjen fortsätta växa. Liamoo hoppas att han dotter ska få ett syskon.

– Fler barn är planen, nu har vi ändå kört igång liksom. Sen är det såklart mycket upp till min flickvän när det blir av, man måste låta kroppen läka. Jag har själv ett syskon och min personliga åsikt är att det är viktigt med syskon. Med ett syskon har man någon att leka med, bråka med och någon som man kan visa rätt och fel eller någon som kan visa dig rätt och fel. Man har alltid varandra, säger Liamoo.

Familjesommar på turné

Han har hållit låg profil kring flickvännen, vilket är ett gemensamt beslut dem emellan.

– För mig är det egentligen inte stort grej. Jag kan posta en bild på henne ibland. Men bara för att jag är en offentlig person betyder inte att hon måste bli det, säger Liamoo.

I sommar hoppas dock småbarnfamiljen kunna resa land och rike runt tillsammans – när Liamoo spelar på Diggiloo-turnen.

– Vi har snackat om att hyra en husbil och resa runt för att få se hela Sverige, det är hon jättetaggad på. En turné med familjen, säger Liamoo.

– Under den här pandemin har man mest tillbringa tid med familjen men det ska bli så sjukt kul att träffa folket igen. För mig är inte det viktigaste att höra mig själv sjunga, utan att höra publiken sjunga. Det är gåshud, vi vore ingenting utan folket. Nu vill vi ut och fira och njuta av sommaren och ha kul tillsammans med min familj, säger Liamoo.

ANNONS

Kampanjer på massor av varor till sommaren! Solkräm, hudlotion och myggmedel!

Extern länk från MEDS

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Länge sedan man tappade andan – här händer det

ÄMNEN I ARTIKELN

”Liamoo”, Liam Cacatian Thomassen