Cardi B ansöker om skilsmässa

Vill skilja sig från Offset efter nytt otrohetsrykte

Publicerad:
Uppdaterad:
Offset och Cardi B.
Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN
Offset och Cardi B.

NÖJE

Hiphop-paret gifte sig för tre år sedan.

Efter otrohet har de gjort slut – och sedan blivit ihop.

Men nu har Cardi B ansökt om skilsmässa, skriver People.

Artisten Cardi B, 27, eller Belcalis Marlenis Almánzar, som hon egentligen heter har ansökt om att skilja sig från Kiari Kendrell Cephus, 28, mer känd som Offset, rapporterar People.

Det var i tisdags som stjärnan lämnade in skilsmässopapprena till domstolen i Atlanta, troligtvis efter att Offset varit otrogen mot henne igen, enligt People.

Gjorde slut 2018

Det har knakat i fogarna förut. Det uppdagades att Offset varit otrogen mot henne drygt tre månader efter att de gift sig 2017. Men paret höll ihop fram till i december 2018 då Cardi B meddelade på Instagram att det var slut.

– Jag har försökt få det att att fungera med pappan till mitt barn ett tag nu. Vi är riktigt bra vänner och businesspartners. Han är någon jag alltid kan vända mig till för att prata och det finns mycket kärlek mellan oss, men det har inte fungerat mellan oss på länge, sa hon på Instagram då.

”Förlåt, Cardi”

Kort därefter vädjade han till henne att ta tillbaka honom.

– Jag försöker vara en bättre person. Jag vill få den här tyngden från mina axlar, från min rygg. Förlåt, Cardi. Jag älskar dig och Kulture, jag vill tillbringa julen med er. Jag vill kunna tillbringa resten av mitt liv med er. Jag ber om ursäkt, jag är ledsen för vad jag gjort mot dig. Jag var inte med den där tjejen, men jag underhöll henne. Förstår du vad jag menar? Jag älskar dig, jag hoppas du kan förlåta mig. Det är min födelsedag och jag önskar att få dig tillbaka, sa han då i ett inlägg på Instagram.

Den 10 juli 2018 fick de dottern Kulture Kiari, som i dag är 2 år. Det är Cardi B:s första barn och Offsets fjärde.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN