Emma Wiklund

Zlatans kaxiga födelsedagshälsning till Emma Wiklund

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

I veckan fyllde den tidigare supermodellen Emma Wiklund 50 år.

Då fick hon en kaxig födelsedagshälsning – av Zlatan Ibrahimovic.

– Om du vill lära dig något, så är du välkommen. Då ska jag lära dig vad doft handlar om, säger fotbollskungen som, precis som Emma, gett sig in i parfymbranschen.

Entreprenören och före detta supermodellen Emma Wiklund fyllde 50 år i torsdags. Under lördagen firades hon stort av svenska kändisar på en restaurang på Stureplan i Stockholm. Men kanske var det just Zlatan Ibrahimovics uppvaktande av jubilaren som utmärkte sig mest.

På Instagram delar Emma Wiklund med sig av en personlig grattishälsning från fotbollskungen, som även lanserat en egen parfym. På äkta Zlatan-manér skickar han en kaxig hälsning till sin branschkollega.

– Tjena Emma. Du ser vem det är. Jag tror jag vet vem du är, säger han och spricker upp i ett stort leende.

Zlatan: ”Jag ska lära dig”

– Jag har hört att du fyller 50 i dag. Stort grattis, jag önskar dig all lycka. Och i och med vi tillhör samma bransch inom doft, så om du vill lära dig något, så är du välkommen. Då ska jag lära dig vad doft handlar om. Ha det bäst.

Emma Wiklund, som är grundare och vd för ett eget hudvårdsföretag, antar utmaningen.

”Älskar att få födelsedagshälsningar från ’kollegor’ inom skönhetsbranschen. Tack, Zlatan Ibrahimovic, kan inte vänta!”, skriver hon till klippet som hon publicerade på sin Instagram under fredagen.

Under lördagen minglade födelsedagsbarnet med kända ansikten på en dagfest på restuarangen Nosh and Chow vid Stureplan i Stockholm. Bland gästerna syntes festfixaren Micael Bindefeld, programledaren Sofia Wistam och artisten Jessica Folcker samt Dr Alban. Till och med Hollywoodkändisen och Top Model-profilen Miss J Alexander fanns på plats för att fira den svenska skönhetsdrottningen.

ANNONS EXTERN LÄNK

SOMMAR-REA hos Cervera: Upp till 30-50 % på massor av varor!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Fyller 50: ”Ibland vill jag stoppa tiden”

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Wiklund

Zlatan Ibrahimovic