Stjärnparet skiljer sig efter 19 år som gifta

”Nyligen fattade vi det svåra beslutet”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Jennifer Grey och Clark Gregg skiljer sig efter 19 år som gifta.
Foto: Matt Sayles / TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Grey och Clark Gregg skiljer sig efter 19 år som gifta.

De gifte sig 2001.

Nu skiljer sig Jennifer Grey och maken Clark Gregg.

”Vi förblir nära och är djupt tacksamma för det liv vi har delat”, skriver Grey på Instagram.

”Dirty Dancing”-stjärnan Jennifer Grey, 60, och Marvel-stjärnan Clark Gregg, 58, skiljer sig, rapporterar bland annat People.

Paret gifte sig 2001 och nu, efter 19 års äktenskap går de skilda vägar. Både Gregg och Grey skriver om beslutet på respektive Instagram.

”Efter 19 år tillsammans separerade vi i januari med vetskapen om att vi alltid skulle vara en familj som älskar, värderar och bryr sig om varandra. Nyligen fattade vi det svåra beslutet om skilsmässa, men vi förblir nära och är djupt tacksamma för det liv vi har delat och den underbara dotter vi har sett växa upp. PS. Vi gråter garanterat när vi skriver detta”, skriver de.

Spelade ikoniska rollen i kultfilmen

De började dejta sommaren 2000 och i juli 2001 gifte de sig. I december senare det året fick de dottern Stella Gregg som i dag är 18 år.

Gray spelade huvudrollen som karaktären Baby i den ikoniska filmen ”Dirty Dancing” från 1987. Hon har sedan dess bland annat haft roller i ”The Conners” ”Grey’s Anatomy”.

Gregg är mest känd för att ha spelat agenten Phil Coulson i flera Marvel-filmer som ”Iron Man”, ”Iron Man 2”, ”Thor” och ”Captain Marvel”.

Jennifer Grey och Patrick Swayze i ”Dirty Dancing”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN