Carolina Gynning

Carolina Gynnings glädje efter tidigare amningsproblem: ”Känt mig så misslyckad”

Berättar om lyckan på Instagram

Av: 

Natalie Demirian

Carolina Gynning.
Carolina Gynning.

NÖJE

Carolina Gynning har tidigare drabbats av problem när hon har ammat sina barn.

Men med sin tredje dotter Vilda går det för första gången bra.

”Amningen får mig att känna mig ännu mer sensuell och kvinnlig.”

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 42, skriver om amningen i ett Instagraminlägg, där hon berättar att det med döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, inte fungerade.

”Alicia ammade jag i en månad och Adele i kanske två månader.”

Men med nyfödda dottern Vilda känns det betydligt bättre.

”Denna gången flödar mjölken. Jag vet inte varför? Jag är antagligen mer avslappnad nu med nummer tre såklart. Sen kan det ju vara så att Vilda har fått igång brösten bättre. Vem vet... men jag är lycklig över att det fungerar. Jag har känt mig så misslyckad förut när mjölken bara verkade ta slut, innan jag ens kommit igång”, skriver hon.

”Inga såriga bröstvårtor”

Hon fortsätter.

”Men denna gången var det enkelt, inga mjölkstockningar eller bröstbölder. Inga såriga bröstvårtor utan bara flödande gyllene mjölk. Flödet gör så min livmoder drar ihop sig snabbare, för varje gång jag ammar känner jag det röra sig inom mig och jag njuter verkligen. Amningen får mig att känna mig ännu mer sensuell och kvinnlig. Jag hör inte till den skaran som vill amma i evighet. Men känslan av att min amning fungerar känns mäktig.”

Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Första barnet med Philipson

Det var under midsommarafton som Carolina Gynning berättade på Instagram att hon fått sin tredje dotter Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning, och det första barnet tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 35.

”Jag är väldigt kär och stolt över båda min tjejer och jag gillar att vara farsa skarpt!”, skrev då Viktor Philipson i sms till Aftonbladet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter och få lägre ränta med Advisa.

Advisa


Publisert:

LÄS VIDARE

Christopher O'Regan: Jag har slutat dricka

ÄMNEN I ARTIKELN

Carolina Gynning