Renaida Brauns glädjebesked: Cancern hann inte spridas

Tackar sina följare för stödet: ”Så glad och tacksam”

Av: Cornelis Rikken

Publicerad:

22-åriga Renaida Braun diagnostiserades med cancer.

Men nu kommer sångerskan med glädjande besked.

”För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle aldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra!”, skriver hon på Instagram.

Det var i mitten av oktober som Renaida Braun, 22, delade med sig av det förödande beskedet på Instagram.

– Det var ju länge sen jag var här på Instagram, och jag ska berätta varför. Det är för att jag har blivit sjuk. Jag har fått cancer. Vilket suger. Då vet ni, berättade hon i en hjärtskärande video.

Några dagar senare gick sångerskan ut och meddelade att hon skulle genomgå en operation för att få bort den elakartade tumören i hennes hals.

”Hoppas hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning...”, skrev hon på Instagram vid tidpunkten.

”Cancern hann inte spridas”

På onsdagen möttes Renaidas följare av glädjande besked.

”Jaaaaaa, JAG BEHÖVER INTE STRÅLAS!!! Cancern hann inte spridas och läkarna tror att de fick bort allt”, skriver 22-åringen, tillsammans med en bild där hon står utanför Karolinska universitetssjukhuset med armarna uppsträckta mot skyn.

1 av 3 | Foto: Instagram
Renaida visar var den elakartade cancertumören satt som nu opererats bort.

Mellostjärnan skriver att hon för tillfället inte behöver någon fortsatt vård men att hon de kommande fem åren kommer gå på månatliga kontroller för att försäkra sig om att cancern inte kommer tillbaka.

”Sen blir jag friskförklarad om inget ändrar sig”, skriver hon.

Tackar sina följare

I det känslosamma inlägget passar hon på att tacka sina många följare för deras stöd under den tuffa tiden.

”Asså kan ni fatta? Så glad och tacksam, vilket jävla klimax. För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle aldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra!”, skriver hon och fortsätter:

”Gick igenom en så tung period i mitt liv och allt kändes så overkligt och hemskt, men sen kom ni med era fantastiska kommentarer och kärlek. Jag är så otroligt tacksam och verkligen sprudlar av glädje just nu”.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Renaida Brauns presskontakt som meddelar att hon avböjer att lämna några ytterligare kommentarer.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN