”Bonde söker fru”-profilens kritik efter avhoppet

Isabelle Almberg: ”Jag känner svek”

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Isabelle Almberg hoppades på en återförening efter avhoppet.

Då ställde köttbonden Jimmy Olofsson in inspelningen.

– Jag känner svek, säger Isabelle i ”Bönderna berättar allt”.

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” fick brevskrivaren Isabelle Almberg, 32, nog.

Hon gav upp kärleksjakten och lämnade köttbonden Jimmy Olofssons, 37, gård efter att ha kritiserat honom för att inte ha ställt en enda fråga till henne.

– Jag tycker så bra om dig. Som människa och hela den biten. Men för mig känner jag att det inte har hänt något. Jag måste åka, säger hon i programmet.

Efter det känslosamma avhoppet hoppades hon på en återförening i eftersnacksprogrammet ”Bönderna berättar allt” men på inspelningsdagen kom kallduschen: Jimmy hade ställt in sin medverkan.

– Jag grät när jag kom. Jag blev jätteledsen, säger hon i ”Bönderna berättar allt”.

1 av 3 | Foto: TV4
Isabelle kritiserade Jimmy innan hon hoppade av ”Bonde söker fru”.

”Jag har bävat”

Isabelle berättar att hon fortfarande har haft känslor kvar för Jimmy, men att de försvann när han inte dök upp.

– Han visade mig idag var han står och vem han är. Att han inte ens dök upp i dag gör att det blir väldigt lätt att helt och hållet släppa. Om han har gått vidare så respekterar jag det, men jag ville ändå se honom i ögonen en sista gång.

När Linda Lindorff säger att Jimmy förklarat sin frånvaro med att han har mycket att göra och bor långt bort biter Isabelle ifrån:

– Det har jag också och det gör jag också. Och jag har bävat för den här dagen, jag har byggt upp så mycket inom mig för att ens lyckas ta mig hit känslomässigt. Skitjobbigt, men det skulle göras och jag tror att det hade varit nyttigt för honom också att gå igenom det här.

Förstår kritiken

Isabelle Almberg är inte den enda som har ifrågasatt Jimmys intresse för sina brevskrivare. I tidigare avsnitt har flera av tjejerna uttryckt att de upplever att han hellre pratar om sin gård än lär känna dem.

Och Jimmy förstår kritiken.

– Jag var jätteorolig efter att Isabelle hade gett mig den, just för att jag tyckte att det ligger en hel del i det hon säger. Då tänkte jag, uppfattar ni mig också såhär nu känns det ju inte alls bra för min del, säger han i programmet.

Han tror att hans dåliga självkänsla förväxlas med ointresse.

– Det där är nog en osäkerhet som skapades när man var ung av att man inte kände sig populär bland tjejerna. Till slut kände man bara att jag ska acceptera sin situation. Säkerhet är ju ett jätteattraktiv egenskap och när man då bara utstrålar osäkerhet blir det en ond cirkel.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 onsdagar klockan 20.00.

Aftonbladet har sökt Jimmy Olofsson och Isabelle Almberg.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I nionde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” gästar Youtube-profilen Mauri Hermundsson. Linn och Bea avslöjar att en bonde blivit hjärtekrossad efter inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE