TV4-bonden om känslopaniken: ”Var obekväm”

Oscar Fjärrstrand ord efter Minna Lindbergs avhopp

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Getbonden Oscar var livrädd för att prata känslor – då hoppade brevskrivaren Minna av.

Nu avslöjar Oscar att han egentligen redan tänkt skicka hem henne.

– Man behöver inte hela tiden sitta med tända ljus och grotta ner sig, säger han i podcasten ”Tv-bönderna och kärleken”.

Oscar Fjärrstrand, 22, skulle välja vilka tjejer som fick stanna kvar på gården.

Då valde brevskrivaren Minna Lindberg, 18, att lämna ”Bonde söker fru” eftersom hon upplevde att hon och getbonden var för olika.

– Jag har funderat lite och känner att jag har landat i att jag kommer vilja åka hem. Jag har uppfattat oss lite olika när det kommer till förhållanden och känslor, säger hon i programmet.

Insikten kom efter att de varit på en spadejt där Oscar berättat att han inte tycker om att prata om känslor i nära relationer och att han skrämdes av att Minna hade djupa sidor.

I Aftonbladets ”Bonde söker fru”-podcast ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar bonden att han kände samma sak.

– Jag blev ganska glad när hon sa att hon ville åka hem om man får säga det för då slapp ju jag göra det. Jag var jätterädd att hon skulle bli jätteledsen och att hon ville vara kvar. När hon tog tag i saken var det en väldig lättnad för mig, säger han.

1 av 3 | Foto: TV4
Oscar menar att han själv hade tänkt skicka hem Minna.

Blev rädd för känslorna

Oscar berättar att han blev rädd när han förstod att Minna uppskattar att prata om djupa saker, eftersom han inte är likadan.

– Det syntes jättetydligt hur obekväm jag var när vi var och badade. Jag försöker vara glad och positiv och ha roligt så jag tycker inte att jag behöver negativa stunder i mitt liv. Jag tycker att det är så mycket tid av livet som försvinner när man sitter och är deppig.

Gav upp

Men Minna tycker att Oscar missuppfattat henne.

I TV4:s eftersnacksprogram ”Bönderna berättar allt” förklarar hon att hon bara är intresserad av en relation där man kan kommunicera och förstå varandras känslor.

– Jag kan förtydliga, jag hatar drama i förhållanden, jag drar mig också undan då. Det var det jag kände var missförståndet när jag lämnade gården, att nu tror han att jag är en sådan där ”drama-tjej” för det tycker jag verkligen inte att jag är, säger hon.

När hon förstod att Oscar inte kunde möta henne gav hon upp.

– Det kändes som att han tyckte att jag var så djup och att det inte var någon idé.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 onsdagar klockan 20.00.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I åttonde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar Linn och Bea allt om tittarilskan mot TV4 efter förra veckans avsnitt.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE