”Let’s dance”-stjärnan Cecilia Ehrling gravid

Publicerad:
Uppdaterad:
Cecilia Ehrling och Fredrik Danemark.
Foto: OLA AXMAN
Cecilia Ehrling och Fredrik Danemark.

NÖJE

Cecilia Ehrling Danermark är gravid igen.

För Aftonbladet berättar ”Let’s Dance”-profilen om lyckan.

– Det var väldigt planerat och allt gick otroligt fort. Det är verkligen en lyx när man hör hur andra kan få kämpa. 

”Let’s Dance”-profilen Cecilia Ehrling Danermark, 36, och maken Fredrik Danermark, 43, ska bli föräldrar igen. Under söndagen publicerade hon en bild på sociala medier på sin växande mage med texten ”Nu går det inte att dölja längre. I vår blir vi fyra. Det betyder såklart att jag kommer vara upptagen med annat än att dansa i nästa säsong av Let’s Dance”.

Mängder av personer har gratulerat till det som komma skall, däribland stjärnförfattaren Camilla Läckberg, tidigare ”Let’s Dance”-vinnaren Kristin Kaspersen och artisten Tess Merkel.

När Aftonbladet når Cecilia Ehrling Danermark över telefon berättar om hon lyckan.

– Det känns verkligen jättebra. Jag är rätt långt gången och är redan i vecka tjugo så jag har hållit det hemligt ganska länge. 

Foto: Privat
Under söndagen publicerade hon en bild på sociala medier på sin växande mage med texten ”Nu går det inte att dölja längre. I vår blir vi fyra. Det betyder såklart att jag kommer vara upptagen med annat än att dansa i nästa säsong av Let’s Dance”.

Hur har du mått?

– I början mådde jag väldigt illa och det började ganska tidigt. Det höll i sig ganska länge om jag jämför med första graviditeten. Nu har det tack och lov lagt sig, men då kunde jag knappt öppna kylskåpet utan att det vände sig i magen. Jag längtade ju efter att kunna få äta.

Håller könet hemligt

Vad det blir för kön har de valt att ta reda på, men det förblir en familjehemlighet.  

– Vi håller nog lite på det. Men vi är alldeles för nyfikna av oss och man vill ju planera lite också. Men för mig spelar det verkligen ingen roll vad det blir, huvudsaken är att barnet är friskt och mår bra.

Får vi fråga om det var planerat att utöka familjen?

– Det var det absolut. Det var väldigt planerat och allt gick otroligt fort. Det är verkligen en lyx när man hör hur andra kan få kämpa. Men det innebär kanske att vi passar väldigt bra ihop. Haha!

Varit tillsammans i fem år

Cecilia Ehrling Danermark och maken Fredrik Danermark som har sonen Hugo, 2, sedan tidigare träffades sommaren 2015 och några månader senare förlovade de sig. 

– Det kändes direkt när vi träffades att det är henne jag har väntat på och letat efter i hela mitt liv så jag visste direkt när jag träffade henne att det är henne jag vill leva med. Det har gått ganska fort men när det känns rätt så vet man. Då blir allting väldigt enkelt, sa Fredrik Danermark då till Aftonbladet.

Foto: Karin Törnblom/TT
Cecilia Ehrling Danermark dansar med Dan Ekborg i Let’s dance 2019.
Publicerad:

LÄS VIDARE