Han är Carolina Gynnings nya kärlek

Gått under epitetet ”Jägaren”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Carolina Gynning har i sin och Carina Bergs podcast pratat om att hon har en ny man i sitt liv.

Hon har hela tiden refererat till honom som ”Jägaren” – fram tills nu.

På Unicef-galan dök hon upp på röda mattan tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.

Det har länge spekulerats i vem som är Carolina Gynnings, 40, nya kärlek. I podcasten ”Gynning och Berg” har hon berättat om att hon ”jävligt kär” och hela tiden använt epitetet ”Jägaren” till sin nya kärlek.

– Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme, har hon tidigare sagt i podden.

På Unicef-galan dök hon upp på röda mattan tillsammans med Viktor Philipson, 33, son till kungavännen Aje Philipson, 76.

I ett sms till Nöjesbladet bekräftar hon att det är Viktor som är hennes nya pojkvän.

”Ja det är det”, skriver hon följt av en hjärtemoji.

”Det var så vackert”

Carolina Gynning har i podden beskrivit sin nya relation som i en film.

– Det var så vackert. Den här kärleken, den är wild and crazy. Det var längesen jag träffade någon, jag känner att det är som en film hela tiden. Jag tror att med den här människan skulle det kunna vara som en film alltid.

I mars 2018 meddelade Carolina Gynning att hon och maken Alexander Lydecker valt att gå skilda vägar. De träffades 2010 och har två barn tillsammans.

– Det har varit jättetufft. Framförallt att man inte får ha sina barn hela tiden är fruktansvärt. Men jag mår mycket bättre nu. Jag har börjat yoga, jag tränar mycket och jag har min häst. Jag försöker fylla livet med andra saker, sa Carolina Gynning till Nöjesbladet då.

Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå
Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN