Därför höll Paolo nya kärleken hemlig

Berättade inte på ett år – hyllar Elin Härkönen på Instagram

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

De var ett par i ett år innan Paolo Roberto vågade berätta om förhållandet offentligt.

Nu berättar tv-profilen varför han höll kärleken till elitryttaren Elin Härkönen hemlig.

”Jag vet vad som händer när man som offentlig person berättat om något sådant”, skriver han på Instagram.

I en kärleksförklaring på Instagram berättar Paolo Roberto, 50, hur mycket han älskar flickvännen Elin Härkönen, 25.

”När du älskar någon på riktigt så är ålder, längd, vikt och avstånd bara en jäkla siffra och inget annat”, skriver han.

I början av november bekräftade Paolo Roberto att han och Elin Härkönen var ett par. Då hade de känt varandra i nästan två år och varit tillsammans i ett år. För Nöjesbladet har Elin Härkönen berättat att de lärde känna varandra på Fitnessfestivalen när Elin följde ett av Paolos träningspass.

1 av 2 | Foto: Stina Stjernkvist/TT
Paolo Roberto med sonen Enzo. Arkivbild.

”Rätt stor åldersskillnad”

Men trots att det började spekuleras i att de var ett par redan i mars valde tv-profilen och elitryttaren att hålla sitt förhållande hemligt. Nu berättar Paolo Roberto varför:

”Att det tog nästan ett år innan vi berättade om vårt förhållande beror på att det det finns en rätt stor åldersskillnad och jag vet vad som händer när man som offentlig person berättat om något sådant...”, skriver han.

Han berättar att de båda har fått utstå hat i sociala medier efter att ålderskillnaden bland annat lyfts fram på tidningen Expressens löpsedlar.

”Ni förstår inte kärlek”

”Trots att man är härdad genom 33 år i tidningar och media så gjorde det rätt ont när någon klampade in med sina smutsiga skor i den vackraste känslan man har, nämligen sann kärlek. Så till er som inte förstår vilken magi som hände när vi blev ett par, ni förstår inte kärlek”, skriver Paolo Roberto och fortsätter:

”Tack Elin för att du hade modet att bli min kvinna och som motprestation så lovar jag att varje dag dränka dig i så mycket kärlek som en sådan fantastik varelse som du förtjänar!”

Publicerad:

LÄS VIDARE