Mia Parnevik ska bli mormor – gravidlyckan nära splittra familjen

”Det blev en explosion av känslor”, säger Mia Parnevik

Publicerad:

NÖJE

Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray överraskade familjen på julaftonen genom att avslöja att de väntar barn.

Men gravidlyckan blev kortvarig och förvandlades snabbt till ett infekterat familjebråk.

– Det blev en explosion av känslor och det utbyttes ganska hårda ord mellan oss alla, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet.

I julas fick tv-profilen Mia Parnevik, 51, och hennes make Jesper Parnevik, 53, en julklapp de sent ska glömma.

När det var dags för julklappsöppning hemma hos familjen Parnevik i Jupiter i Florida fick samtliga familjemedlemmar ett rött kuvert var av dottern Penny Parnevik, 22, med instruktioner att öppna dem samtidigt.

I Mias kuvert stod det: ”God jul, den 22 augusti 2019 ska du blir mormor!”.

Övriga familjemedlemmar fick samma budskap riktat till dem i sina kuvert.

– Först blev det alldeles, alldeles tyst. Sedan skrek vi bara rätt ut. Det var fantastiskt, vi grät av glädje och vi var i chock. Det kom som en riktig överraskning. Bästa julklappen ever, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet.

Familjens glädje var total över att Penny och hennes nyblivne fästman Douglas Murray, 38, väntar sitt första barn. Mia och Jespers första barnbarn.

”Skrek rätt ut”

Men gravidlyckan blev kortvarig, redan på julaftonskvällen förvandlades den till en mardröm och ett infekterat familjebråk bröt ut hos Parneviks.

1 av 3 | Foto: Stefan Mattsson
Mia Parnevik

– Det blev en explosion av känslor och det utbyttes ganska hårda ord mellan oss alla. Peg kunde inte riktigt hantera sina känslor för hon kände nog att det kommer aldrig vara Peg och Penny längre, säger Mia och fortsätter:

– Det var klart att Peg var glad för deras skull men hon var så inne i sitt och det sades helt fel saker. Penny blev i sin tur oerhört sårad och besviken för att Peg inte verkade glad.

Enligt Mia så pratade systrarna inte med varanda på nära tre veckor.

– Jag försökte medla och sa till dem båda att de måste lösa det här men jag kände att jag inte nådde fram till Peg. Jag hanterade inte det speciellt snyggt för till slut blev jag så förbannad att jag i stort sett sa: ”Du behöver inte längre vara en del av den här familjen”.

Är sams igen

Men nu har familjen och systrarna försonats och de ser fram emot nedkomsten som är beräknad i augusti.

I senaste avsnittet av podcasten ”Parnevik & Engblom”, som släpptes på fredagen, berättar Mia Parnevik mer om bråket som gick så långt att det var nära att splittra familjen.

Även Peg och Penny tar upp familjebråket i senaste avsnittet av sin podcast ”Pillowtalk”.

Publicerad:

LÄS VIDARE