Benjamin Ingrossos vändning – efter kritiken mot ”Wahlgrens värld”

Ingrossos framtidsbesked om Kanal 5:s tittarsuccé

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Benjamin Ingrosso riktade hård kritik mot ”Wahlgrens värld”.

Men artisten har inga planer på att sluta medverka.

– Jag har inte bojkottat programmet, säger Benjamin Ingrosso till Nöjesbladet.

När Benjamin Ingrosso gästade ”Fördomspodden” fick han frågan om det är schysst att tv-produktionen framställer honom som ”världsfrånvänd och oupplyst”.

– Den bilden har de nog absolut gett lite väl i det programmet och det är väl därför också som jag inte känner att jag vill vara med så mycket. Just för att man vet aldrig hur de klipper och så där, säger Benjamin Ingrosso i podden.

Benjamin Ingrosso.
Foto: JIMMY WIXTRÖM
Benjamin Ingrosso.

Men artisten, som i dag fokuserar på sin musikkarriär – i dag blev det klart att han spelar på P3 Guld – tänker inte hoppa av programmet.

– Jag har bara sagt att jag inte är med så himla mycket som min syster och min mamma är. Det är för att det är deras program. Men jag har inte bojkottat programmet. Jag tycker det är ett skitroligt program och folk tycker om det. Det är bara att jag inte är en del av det så mycket. Det borde fortsätta vara så, för de klarar sig så jäkla bra själva, säger han.

Så vi kommer få fortsätta se dig i ”Wahlgrens värld”?

– Ja. Alltså, inte lika mycket som min syster Bianca, men så har det alltid varit. Man kommer nog få se mig lika mycket som tidigare.

Publicerad:

LÄS VIDARE