Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter bildanklagelserna

”Nu får det verkligen ta och räcka”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Flera personer anklagar Bianca Ingrosso för att ha retuscherat en bild för att se smalare ut.

Det har fått influencern att säga ifrån.

”Vet ni hur frustrerande det är att vara totalt oskyldig i något och få enormt mycket skit”, skriver hon på sin Instagram.

Bianca Ingrosso har fått hård kritik för en instagrambild som hon laddade upp för två dagar sedan. På bilden poserar hon i ett vitt linne och svarta byxor, och i bakgrunden finns en till synes kroknande stång som fått många att spekulera i om influencern redigerat bilden för att se smalare ut.

”När man är amatör på att photoshoppa bilder... man ser vid armen. Lägg ner med sånt istället!!!!!! Du har redan fin kropp”, kommenterar en följare.

”Stången vid din arm är ju helt skev och krokig”, skriver en annan.

1 av 2 | Foto: SVT
Bianca Ingrosso.

Bianca: ”Nu sätter jag stopp”

Men Bianca Ingrosso tillbakavisar alla spekulationer om att hon skulle ha retuscherat bilden. I flera omgångar har hon bemött kritiken på sin instagramstory och det är tydligt att hon tröttnat på anklagelserna.

”Vet ni vad nu sätter jag stopp! Nu får det verkligen ta och räcka! Jag har aldrig photoshoppat mina bilder för att se smalare ut. Punkt! Så jag vill inte se en enda person tagga mig i ett inlägg om jag är en dålig förebild en gång till! Vet ni hur frustrerande det är att vara totalt oskyldig i något och få enormt mycket skit och hat för något man inte ens gjort som folk påstår”, skriver hon.

Tillsammans med Philippe Cohen

Men även om det just nu är hård stämning på sociala medier så är det desto bättre i privatlivet. För drygt två veckor sedan meddelade Bianca Ingrosso att hon och Philippe Cohen är tillsammans igen. Då hade de varit singlar i fyra månader.

I podden ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” berättade hon att de träffat varandra i nästan en månad, men att hon var osäker på när hon skulle gå ut med det.

– Jag vet att det kommer komma så många kommentarer och jag vill inte att min lyckobubbla ska förstöras eller att jag ska bli förvirrad själv över andras åsikter, säger hon i podden.

Nöjesbladet söker Bianca Ingrosso.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN