Ingrossos kritik mot ”Wahlgrens värld”

Därför är Benjamin inte med i serien: ”De tänker inte på att jag framställs...”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Han framställdes som ”världsfrånvänd och oupplyst”.

Det fick Benjamin Ingrosso att hoppa av ”Wahlgrens värld”.

– Man vet aldrig hur de klipper, säger han i ”Fördomspodden”.

Benjamin Ingrosso satsar helhjärtat på musiken och har efter albumsläppet tidigare i höstas varit på turné tillsammans med Felix Sandman.

I mamma Pernilla Wahlgrens och syster Bianca Ingrossos realityserie ”Wahlgrens värld” (Kanal 5/Dplay) har han däremot knappt synts till i den senaste säsongen.

I senaste avsnittet av ”Fördomspodden” berättar han varför, när han får en fråga om det är schyst att tv-produktionen bakom realityserien framställer honom som ”världsfrånvänd och oupplyst”.

– Den bilden har de nog absolut gett lite väl i det programmet och det är väl därför också som jag inte känner att jag vill vara med så mycket. Just för att man vet aldrig hur de klipper och så där, säger Benjamin Ingrosso i podcasten.

Benjamin Ingrosso.
Foto: JIMMY WIXTRÖM
Benjamin Ingrosso.

”Ser ut som den där bortskämda tonåringen”

– Det är min mamma och min syster som godkänner allt, eftersom det är de som är med. De tänker inte på att jag framställs bla bla bla. De tycker att det är kul för att det är ett roligt program.

Benjamin Ingrosso har också en förklaring till varför han ofta verkat sur i ”Wahlgrens värld”.

– Just varför jag har framställts så där i vissa scener kan vara för att jag i grund och botten inte ville bli filmad alls, fast nu var de hemma och då är jag irriterad från första stund att de ens filmar. Sen när man väl är i stunden så tänker man inte på att massa folk kommer titta på det, säger han.

– Sen när man väl har höjt rösten så blir man sur för att man höjde rösten och så kommer man på och blir ännu mer lack och drar därifrån. Då ser jag ut som den där bortskämda tonåringen som blir sur för allt.

Publicerad:

LÄS VIDARE