Väntar barn med svenskan – slår tillbaka mot otrohetsryktet

Michael Sheen: ”Jag var singel från början”

Av: Nils Lolk

Publicerad:
Uppdaterad:

Skådespelaren Michael Sheen väntar barn med svenska Anna Lundberg.

Nu går han ut och dementerar ryktena om att han redan var i ett förhållande med en annan kvinna när de blev ihop.

”Jag var singel när jag träffade Anna” skriver han på Twitter.

Skådespelaren Michael Sheen, 50, väntar barn med svensken Anna Lundberg, 25. När nyheten om de två kom ut spreds ett rykte om att han redan var i ett förhållande när han träffade henne under förra sommaren. Nu går han ut och dementerar det ryktet.

”Till de människor jag älskar, som har viktigare saker att fokusera på just nu. Jag var singel från början av förra sommaren när jag träffade min partner Anna, som nu väntar vårt barn. Bara så ni vet” skriver han på Twitter.

1 av 2 | Foto: Andy Kropa / TT
Michael Sheen.

”Väntar på vår egen lilla ängel”

”Jag är väldigt glad över att kunna berätta att jag och min partner Anna väntar på vår egen lilla ängel. (Bara för att förtydliga – vi väntar barn!)”, skriver Michael Sheen på Twitter under onsdagskvällen.

I inlägget syns även en rad emojis – bland annat en som föreställer den svenska flaggan.

En av Storbritanniens största

Michael Sheen är en av Storbritanniens mest kända skådespelare och han har under åren medverkat i en rad klassiska uppsättningar på Londons största scener.

På vita duken är han mest känd för sin roll som premiärminister Tony Blair i filmen ”The Queen” och för sin medverkan i ”Twilight”-filmerna där han spelar vampyren Aro.

Sheen har tidigare haft förhållanden med skådespelarna Sarah Silverman, 48, och Kate Beckinsale, 45. Med den sistnämnda har han även en 20-årig dotter.

De senaste åren har han dejtat skådespelaren Aisling Bea, 35, skriver Daily Mail.

Publicerad:

LÄS VIDARE