Publicerad:
Uppdaterad:

Stor flyr ”Så mycket bättre”-inspelningen: ”Jag fick en spärr”

Stor hyllar sina systrar med ”Säga mig” av Linnea Henrikssons

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Stor hyllar sina systrar i ”Så mycket bättre”.

Men känslorna stormar i artisten – som flyr inspelningen i panik.

– Jag mår inte så bra faktiskt, säger han i programmet.

Rapparen Stor, egentligen Ulises Infante Azocar, 31, ser framemot att få framföra sin tolkning av Linnea Henrikssons, 31, låt ”Säga mig” – men våndas.

Han är ännu inte helt klar med låten. När Linnea Henriksson avrundar lunchen, brister det för Stor. Han reser sig abrupt upp från stolen och skyndar ut från lokalen.

– Jag mår inte så bra faktiskt. Jag blir stressad och är inte klar med låten. Jag måste bara fixa det här nu, säger han i programmet.

Stor: ”Blev kvävd”

Men i stället för att göra klart låten fortsätter han en graffitimålning som han påbörjat till Linneas ära. Där möter Louise Hoffsten, 53, upp honom, för att prata och lugna. Men Stor blir återigen stressad, vänder henne ryggen och skyndar därifrån.

– Han är känslig, Stor. Han har en känslig själ. Jag tycker Stor är bra, just för att han har ett stort hjärta, säger Louise Hoffsten i programmet.

– Jag var lite stressad. Jag hoppas Louise förstår. Jag tycker om henne jättemycket. Det var inte meningen att vara otrevlig. Jag blev lite kvävd bara, förklarar Stor.

– Den här låten betyder mycket för mig och jag har inte riktigt hunnit skriva klart den än.

Och när Stor blir stressad är det svårt för honom att hålla fokus.

– Jag vet att jag måste hålla mig lugn. Ofta vill jag mycket saker samtidigt. Jag börjar göra allt. Som nu, jag börjar med den här graffitimålningen mitt i. Jag har varit mycket såhär i mitt liv, att när det är viktiga stunder så har jag förstört för mig själv när jag egentligen inte behövde göra det. Jag måste bara komma över den här barriären så kommer allt gå jättebra.

Stor hyllar sina systrar med ”Säga mig”

Och bra är bara förnamnet. Stor levererar en känslosam och högst personlig version av ”Säga mig”, en av Linnea Henrikssons mest spelade låtar någonsin. Tolkningen är en hyllning till hans systrar.

– Jag skrev låten till mina systrar och all den kraften som, inte bara de, men som kvinnor har för att för att få oss män starka ibland. Ibland skriver man en låt på fem minuter, men när det handlar om familj eller något viktigt måste man väga varenda ord. Det var därför jag var så nervös idag, säger Stor.

Han samplar dessutom in en snutt ur sina systrars favoritfilm ”Ronja Rövardotter”, där Astrid Lindgrens röst berättar hur Ronja räddade Birk från att störta ner i Helvetesgapet.

Framträdandet lämnar inte ett öga torrt. Charlotte Perrelli, 44, bryter ihop. Och huvudpersonen själv omfamnar Stor med tårar i ögonen.

– Jag fick en spärr. Vad gör jag här om jag inte ens kan sjunga en låt till mina systrar? Man tänker negativa tankar. Man blir väldigt mörk.

– Det känns väldigt fint att han riktar kärlek till sina systrar, säger Linnea Henriksson.

Uteblev från fotografering: ”Stod på ängen”

Vad som inte framkommer i programmet är att Stor tidigare under dagen även struntade i den pressfotografering som Nöjesbladet och övrig media var inbjuden till.

Men artistens pressansvarig Isabel Rodriguez på Sony, ville då tona ner händelsen.

”Stor bojkottade inte fotograferingen. Han missade den på grund av att han stod på ängen och hade hörlurar i och lyssnade på musik”, skrev Rodriguez i ett sms till Nöjesbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: