Britney Spears

Britney Spears familj i uppror

Bråkar om stjärnans framtid

Av: 

Rosanna Berg

Britney Spears.
Britney Spears.

NÖJE

Familjen är minst sagt oense om Britney Spears förmyndarskap.

De ska nu vara ”i krig” med varandra.

– Britneys familj är i krig med varandra och allt på grund av förmyndarskapet, säger en källa till Us weekly.

En källa berättar för Us weekly att hela Britney Spears, 38, familj mer eller mindre är på krigsstigen på grund av popstjärnans situation sedan tolv år tillbaka.

– Britneys familj är i krig med varandra och allt på grund av förmyndarskapet, säger källan.

Hennes pappa Jamie Spears, 68, har haft det fulla ansvaret över sin dotter, men på grund av hälsoskäl överläts förmyndarskapet tillfälligt till Jodi Montgomery i september 2019. Sedan dess ska Britney Spears börjat visa allt mer intresse.

– Britney är otroligt uthållig och är väldigt engagerad i förmyndarskapet, något som hon inte alls varit tidigare i år. Hon brukade aldrig ställa frågor eller följa med till domstolen, säger källan till tidningen.

Föräldrarna oense

Men familjen är oense om stjärnans förmyndarskap. Mamma Lynne Spears, 65, håller inte med sin exman som hon skilde sig från 2002. Hon vill häva förmyndarskapet helt.

– Lynne vill sätta upp en plan så att dotterns privatliv kan börja fasas ut ur förmyndarskapet. Jamie har sagt till henne att Britney behöver hållas under uppsikt en längre tid, och han tror inte att hon är redo för en sådan drastiskt förändring, säger källan.

Men pappan tror inte att hon är redo.

– Jamie ska vara lättad då förmyndarskapet förlängdes ytterligare till i början av 2021, det enda han vill är att hon ska vara trygg och han vill hennes bästa.

”Hon är missnöjd”

Enligt Britney Spears advokat Samuel D. Ingham III är hon trött på att pappan mörkar förmyndarskapet som ”någon slags familjehemlighet gömd i garderoben”, och hon önskar att få mer vårdnad om barnen.

– Britney vill leva sitt liv på sitt sätt och hon är väldigt missnöjd över vårdnaden om barnen. Hon behöver träffa pojkarna mer än vad hon gör i dag, säger källan till Us weekly.

ANNONS EXTERN LÄNK

Pro behandlingar anpassade för hemmabruk - 25% på Swiss Clinic hos NordicFeel här

NordicFeel

Pappa Jamie Spears.
Publisert:

LÄS VIDARE

Britney Spears liv – från Disneyklubb till förmyndarskap: ”Jag har varit så arg”

ÄMNEN I ARTIKELN

Britney Spears

Psykisk ohälsa

Musik