Peg Parneviks kärleksvändning – vill vänta med att gifta sig

Avslöjandet under Grammis 2019

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

För två år sedan berättade Peg Parnevik att hon ville att pojkvännen Filip Lamprecht skulle fria inom en överskådlig framtid.

Men nu verkar det som att artisten och tv-profilen ändrat sig.

– Jag har mycket som jag vill göra inom min karriär och ta den utomlands, bli internationell stjärna och sen kan jag gifta mig, säger hon till Nöjesbladet.

För två år sedan gästade tv-profilen och artisten Peg Parnevik, 23, ”Vakna med NRJ”. Där berättade hon om kärleken till pojkvännen Filip Lamprecht, 21, och att det gärna fick bli frieri inom en snar framtid.

– Det har jag sagt. Jag tycker så. Jag menar, ”put a ring on it”, sa hon då.

Nyligen förlovade sig hennes syster Penny Parnevik, 22, med förre detta hockeyspelaren Douglas Murray, 38, men själv har Peg inte längre några planer på att gifta sig inom kort. Det berättar hon för Nöjesbladet på röda mattan under Grammisgalan 2019.

– Jag är superglad för hennes skull men jag känner att jag inte är där än, jag har mycket som jag vill göra inom min karriär och ta den utomlands, bli internationell stjärna – ”all those things” – och sen kan jag gifta mig, säger hon.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht.
Foto: Magnus Sandberg
Peg Parnevik och Filip Lamprecht.

Pegs och Filips flyttplaner

Förra året berättade Peg Parnevik och pojkvännen Filip Lamprecht att de letade boende i Sverige. Då bodde paret hemma hos hennes föräldrar i Florida, något som inte var optimalt.

– Vi gör ju mycket i stan så det är skönt att ha nära till saker, sa Filip Lamprecht då och fick medhåll av Peg.

– Jag tror att vi ska flytta hit. Florida kommer alltid att vara mitt hem, men vi vill ju bo tillsammans.

Filip Lamprecht berättade även om hur han upplevde inspelningarna av den senaste säsongen av reality-serien ”Parneviks”, där han ofta grillades av Jesper Parnevik.

– Jag hade lite svårt att läsa honom så det var jobbigt. Ni kommer få se vad jag menar. Men nu är det lugnt. Det är roligt men samtidigt skitjobbigt, sa Filip.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN