Efter tuffa uppbrottet – han är Karin Adelskölds nya kärlek

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

I somras berättade Karin Adelsköld att hon flydde från sin senaste relation när han var på jobbet.

I en exklusiv intervju med Nöjesbladet berättar hon nu om sin nya kärlek: Anders Nilson, 50.

– Vi är väldigt kära och lyckliga. Det är verkligen så här det ska kännas, säger Karin till Nöjesbladet.

Det var i november som komikern Karin Adelsköld, 45, berättade att hon hade mött kärleken i ”Sveriges roligaste och snällaste kille”.

I somras förklarade Karin i en intervju med Aftonbladet att de fortfarande var ett par, men hon ville inte avslöja vem denna någon var.

– Han finns fortfarande kvar i mitt liv och får mig att må bra. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna lita på en man igen.

Nu kan Nöjesbladet exklusivt berätta vem det är som får Karins hjärta att klappa lite extra. Mannen i fråga heter Anders Nilson, är 50 år och jobbar som it-chef.

1 av 2 | Foto: Shimoda Media
Komikern Karin Adelsköld träffade sin nya kärlek Anders Nilson, på Tinder.

Träffades på Tinder

När Nöjesbladet idag, lördag, träffar Karin och Anders på EM i dragracing i Tierp är det första gången de visar upp sig på en officiell tillställning tillsammans.

– Vi är väldigt kära och lyckliga. Det är verkligen så här det ska kännas, säger Karin och ler mot sin älskade Anders som inte är sen att hålla med:

– Jag känner samma sak!

Hur träffades ni?

– Ska vi säga det? Men okej. Det var faktiskt på Tinder för ett år sedan. Jag skapade ett konto och sa hej till tre personer, varav en var Anders. Men han befann sig i Indien då och sa att jag fick vänta månad om jag ville träffa honom, säger Karin och fortsätter:

– Sedan höll vi kontakten... Och på den vägen är det. Jag trodde verkligen aldrig jag skulle träffa någon på Tinder.

Då hade inte Anders en blekaste om vem Karin var.

– Det var skitbra! Men jag bad honom ändå att googla mig eftersom det dyker upp massa träffar om pms och depressioner... Men Anders kunde inte göra det därifrån eftersom han inte hade någon täckning. Men det var nog lika bra, säger hon och skrattar.

Karin huserar sedan en tid tillbaka i en lägenhet i Stockholmsförorten Aspudden medan Anders bor i Rönninge som ligger en kort bilresa därifrån. De har båda barn från tidigare relationer.

Lämnade en destruktiv relation

Men att slå sina påsar ihop och bli sambor är inget alternativ.

– Nej, faktiskt inte. Jag har ju redan testat det där med bonusfamilj och har dessutom lovat mina barn att inte flytta ihop med någon igen. Varannan vecka ses vi och varannan vecka har vi barnen. Det känns verkligen jättebra.

Innan Karin blev tillsammans med Anders levde hon med en man i Östersund. Men relationen var allt annat än bra och till slut valde hon att lämna honom.

– Jag packade bilen med mina grejer när han var på jobbet och drog. Han visste ingenting. Men vi hade en väldigt destruktiv relation. Under ett års tid hade jag försökt prata, försökt med parterapi … Men sedan hände det någonting som jag absolut inte kan acceptera och som han inte ville prata om eller ta tag i. Jag hamnade i en situation som jag aldrig någonsin trodde jag skulle hamna i. Då fanns det bara en sak att göra, sa hon till Nöjesbladet tidigare i somras.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN