”Paradise hotel”-deltagarens ilska – stormar ut från studion

David Lönnberg riktar hård kritik mot programmet

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

David Lönnberg och Jeane Tabuena fann varandra under inspelningen av ”Paradise hotel”.

Nu riktar David Lönnberg hård kritik mot programmet och stormar ut från inspelningen av ”Studio paradise”.

– Det är som att de har ansträngt sig för att radera vår relation helt, säger han till Aftonbladet.

Det är under onsdagens avsnitt av ”Studio paradise” som David Lönnberg, 23, lämnar inspelningen efter att ilsket kritiserat hur produktionen helt klippt bort hans relation till Jeane Tabuena, 24.

– Det här är det sjukaste jag har varit med om någonsin. Under alla säsonger av PH, har ni någonsin sett ett par som är tillsammans efter PH där de har raderat hela relationen. Även om vi inte skulle bli kära så spelade vi ändå tillsammans. All taktiksnack, allting är helt fucking raderat, säger han, märkbart arg, i ”Studio paradise”.

 David Lönnberg blir upprörd i ”Studio Paradise”. Till höger och Jeane Tabuen, som han blev tillsammans med under ”Paradise hotel”-inspelningen.
Foto: VIAPLAY
David Lönnberg blir upprörd i ”Studio Paradise”. Till höger och Jeane Tabuen, som han blev tillsammans med under ”Paradise hotel”-inspelningen.

Sedan går han därifrån.

De två ”Paradise hotel”-deltagarna är tillsammans och bor ihop. Även flera tittare har under säsongen anmärkt och reagerat i sociala medier på att det är märkligt hur man i stort sett inte får se någonting av de två tillsammans. Samtidigt visar man flera andra deltagares relationer till varandra och hur Jeane Tabuena och Marcus ”Mcuze” Johansson kysser varandra.

”Tittarna blir förvirrade”

För Aftonbladet utvecklar David Lönnberg vad som fick honom att lämna studion. Han säger att han är trött på att hela tiden behöva förklara hur hans relation till Jeane Tabuena faktiskt var i huset och att han hela tiden får frågor från tittare om varför de inte får se någonting.

Foto: VIAPLAY
Till slut reser sig David Lönnberg och lämnar lokalen.

– Säsongen och veckorna rullar på och man fick inte se ett skit om hur vår relation byggdes upp. Vi spelar också ihop och de har klippt ihop det som att vi inte har pratat med varandra i fem veckor. Tittarna blir så förvirrade. De fattar ingenting. Det är som att de har ansträngt sig för att radera vår relation helt, säger han.

TV3: Tråkigt

Susanne Nylén, presschef på TV3 och Viaplay, säger i en kommentar till Aftonbladet:

“Det är givetvis tråkigt att David och Jeane känner så och alla känslor går inte att få med i programmet tyvärr. Men det är där ’Studio paradise’ kan komma in och förtydliga eller gå mer in på djupet. Av naturliga skäl har vi inte kunnat visa deras relation i sin helhet. Ett dygn blir ett PH-avsnitt på cirka 42 minuter och därför är det omöjligt att få med allt.”

”Studio Paradise” finns tillgänglig på Viaplay och Viafree.

Publicerad:

LÄS VIDARE