Felix Sandman om kärleken till Andrea Kallström

”Vi är Sveriges bästa par”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

Felix Sandman har varit tillsammans med Andrea Kallström sedan 2018.

För Nöjesbladet berättar artisten nu att kärleken håller i sig – och att de förhoppningsvis snart blir sambor.

– Vi är så kära och lyckliga! Vi är Sveriges bästa par.

I Melodifestivalen 2018 tävlade Felix Sandman med bidraget ”Every single day” som handlade om före detta flickvännen Lovisa Bengtsson. Bidraget slutade på en andraplats i finalen efter bästa vännen Benjamin Ingrosso som tog hem segern med ”Dance you off”.

Sedan dess har han bland annat gjort musik med ovan nämnda Ingrosso, men också spelat huvudrollen i hyllade tv-serien ”Störst av allt”.

När Nöjesbladet träffar Sandman på Children’s Climate Prize på Stockholms stadshus i Stockholm berättar han om passionen för skådespeleri – även om han medger att musiken trots allt ligger honom mest varmt om hjärtat.

– Måste jag välja blir det musiken. Men så länge jag kan kombinera det så kommer jag göra det, även om musiken är nummer ett.

Hur blir det med Melodifestivalen nästa år? Får du mycket förfrågningar?

– Eh, ja men det kanske jag får. Vi får se. Man ska aldrig stänga några dörrar. Vi får se vad som händer. Det är mycket saker som händer.

1 av 2 | Foto: Hans Shimda / Anna Shimoda
Felix Sandman på Children’s Climate Prize på Stockholms stadshus.

”Bor hemma hos henne”

Men det är inte bara karriären som rullar på för Sandman. Han röner även framgångar på det privata planet. Sommaren 2018 blev han tillsammans med Andrea Kallström – och kärleken håller fortfarande i sig.

– Det är underbart. Vi är Sveriges bästa par. Eller nej, vi är världens bästa par! Vi är så kära och lyckliga och allt rullar på.

Än så länge bor de dock inte tillsammans, åtminstone inte på pappret.

– Jag bor hemma hos henne. Eller rättare sagt hennes mamma, Andrea bor ju hemma fortfarande. Det är närmare stan, det är därför jag bor där. Men vi ska hitta ett ställe till slut när vi har tid.

I tv-serien ”Störst av allt” blir Felix Sandman intim med motskådespelerskan Hanna Adréhn. Och han medger att det kanske inte är helt lätt för flickvännen att titta på.

– Men hon reagerar ändå väldigt bra. Jag skulle nog vara sämre på att ta det. Det kan ju ändå vara svårt, men hon vet att det är skådespeleri. Men det är klart det kanske inte är en favoritgrej att kolla på när ens partner hånglar med någon annan.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN