Mia ”Tabita” Skäringer auktionerar ut tatuering

Av: Emilia Berntsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Vill du få en alldeles unik tatuering av Mia Skäringers karaktär Tabita?

Nu har du chansen.

Mia Skäringer auktionerar nämligen ut ett egendesignat motiv som hon själv kommer tatuera på dig till förmån för Musikhjälpen.

Musikhjälpen är i full gång och nu ger sig även Mia Skäringer in kampen för att hjälpa barn i krig att få gå i skolan. En av hennes mest kända karaktärer är tatueraren Tabita och det är just Tabitas tjänster man kan buda på.

I potten ligger en tatuering, ritad men även tatuerad av Tabita själv. Tatuerandet kommer ske i en gäststudio, antingen i Göteborg eller Stockholm och det hela kommer övervakas av en legitimerad tatuerare.

”Dä kan vara ett statemänt”

När Nöjesbladet når Tabita för en kommentar har hon svårt att förstå ”frågera”.

– Gud så tekrånglat! Öm ja har tattoverat nön förut? Jag ger av dä jag har. Dä måste väl inte va så jädra komplicerat å hjälpe en annan människa. En tattovering kan en göre av olika anledningar. Dä kan vara ett statemänt. Jag gör nött symboliskt för kärlek å medmänsklighet mä svarte linjer - littet eller stort dä bestämmer den människa söm buder mäst. Sen tar vi en köpp kaffe å en go rök i studion å prater öm livet. Ja..dä är väl dä en vinner, skriver Tabita i ett sms.

Budet upp i 7100 kronor

Tabita syntes första gången i humorserien ”Mia och Klara” men har sedan dess dykt upp i ett flertal olika sammanhang, bland annat i ”Mia på Grötö” samt på Mia Skäringers egen Facebook.

Budet ligger i skrivande stund på 7100 kronor och auktionen pågår till den 18 december klockan 13.03.

Publicerad:

LÄS VIDARE