Hon är klar för ”Let's dance”

Hanna Hedlund bekräftar Aftonbladets avslöjande: Hade inte kunnat bli bättre tajming

Av: 

TT

Publicerad:
Uppdaterad:
Hanna Hedlund är en av de tävlande i årets "Let's dance". Arkivbild.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Hanna Hedlund är en av de tävlande i årets "Let's dance". Arkivbild.

NÖJE

Deltagarnamnen duggar tätt nu inför årets omgång av ”Let's dance”. Den fjärde tävlande som avslöjas är artisten Hanna Hedlund.

Det bekräftar artisten nu – drygt en månad efter Aftonbladets avslöjande.

– Jag har velat och fått frågan men aldrig kunnat förut, och ärligt talat känt mig osäker på om jag skulle våga, men tur var väl det, för det hade inte kunnat bli bättre tajming än nu, säger hon.

Hedlund har tävlat i Melodifestivalen flera gånger, både tillsammans med systern Lina och ensam. Hon har också suttit i juryn för TV4:s underhållningsprogram ”Talang”. Nu har hon just kommit in på socionomprogrammet men tänker låta studierna vänta lite.

– Det blir för mycket att plugga på heltid nu i vår nu när jag ska göra ”Let's dance”, och till hösten börjar vi med ”Pernilla Wahlgren har hybris” igen så jag tänker showa ett par år till innan jag sätter mig i skolbänken. Jag blir helt enkelt en lite äldre och mer vältränad socionom vad det lider.

TT: Vad ser du mest fram emot under tävlingen?

– Jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig dansa och känna mig fri i min kropp, just nu är jag lite av ett kylskåp men jag har en grym tränare och partner i Tobias Wallin så det ska vi ändra på.

Tidigare har det offentliggjorts att Carola Häggkvist, Martin Melin och SVT-profilen Suzanne Axell tävlar i "Let's dance" i år. Programmet har premiär den 20 mars.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Hanna Hedlund.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Carola Häggkvist.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Martin Melin.
Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Suzanne Axell.
Publicerad:

LÄS VIDARE