Ed Sheeran

Ed Sheeran har blivit pappa

Avslöjar namnet på Instagram: ”Vi är i sjunde himlen”

Av: 

Torbjörn Ek

Ed Sheeran och Cherry Seaborn på fotbollsmatch i Ipswich 2018.
Ed Sheeran och Cherry Seaborn på fotbollsmatch i Ipswich 2018.

NÖJE

Ed Sheeran och Cherry Seaborn har blivit föräldrar.

Världsstjärnan avslöjar på Instagram att dottern föddes förra veckan.

”Både mamma och baby mår fantastiskt och vi är i sjunde himlen här”, skriver han.

För bara några veckor sedan avslöjade brittiska The Sun att Ed Sheeran, 29, och Cherry Seaborn, 28, väntade barn. Nu berättar världsstjärnan själv på Instagram att dottern föddes förra veckan.

”Halloj, snabbt meddelande från mig eftersom jag har lite personliga nyheter som jag vill dela med mig av”, skriver han till en bild där man ser ett par pyttesmå babysockor.

I inlägget passar han också på att avslöja namnet på sin nyfödda baby.

Ska heta Lyra Antarctica

”Förra veckan, med hjälp av ett fantastiskt förlossningsteam, födde Cherry vår vackra och friska dotter Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Vi är fullständigt förälskade i henne. Både mamma och baby mår fantastiskt och vi är i sjunde himlen här”, skriver Ed Sheeran.

Ed Sheeran valde i slutet av 2019 att ta en paus från karriären och enligt vänner till världsstjärnan skulle han använda uppehållet åt att bilda familj med hustrun Cherry Seaborn. Inlägget där Ed Sheeran berättar om babylyckan är också stjärnans första ord i sociala medier på åtta månader. Han avslutar inlägget med en hälsning till fansen som saknat honom under tiden han valt att pausa musiken.

”Vi hoppas att ni respekterar vår rätt till ett privatliv. Massor av kärlek och vi ses när det är dags att återvända”, skriver han.

Ed Sheeran har över 30 miljner följare på Instagram och mindre än 40 minuter efter att han berättat om sin nyfödda dotter har inlägget gillats av över 370 000 personer.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Tommy Nilssons glädjebesked – har blivit gammelmorfar

ÄMNEN I ARTIKELN

Ed Sheeran

Instagram