Bianca Ingrossos läkare vägrade utföra skönhetsingreppet

”Kommer att rinna ner”

Läkaren satte stopp.

Nu måste Bianca Ingrosso sluta med skönhetsingreppet.

– Jag har jättehög tendens att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det bara jättepuffig, säger influencern i en video på Youtube.

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 27, har under åren varit öppen med att hon gjort flera skönhetsingrepp.

I en video på Youtube berättar hon att hon bland annat gör botox i pannan två gånger per år.

– Och det gör jag bara för att jag står framför kameran så mycket i tv för att jag har börjat störa mig på hur det bara ser så rynkigt ut när jag sitter i synk eller i ”Talang”, säger hon.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Gör fillers i läpparna

Ingrosso har även gjort fillers i läpparna de senaste åren, samt i sina nasolabialveck, det vill säga de linjer som går mellan näsvingarna och mungipan.

– För att jämna ut mitt ansikte så lägger jag lite fillers runt näsan för jag blir så himla ihålig här annars, säger hon och pekar på nasolabialvecken.

Ett skönhetsingrepp som hon har varit tvungen att sluta med är att lägga fillers under ögonen. Behandlingen görs för att ljusa upp mörka ringar och kan i visa fall få bort lite av den hålighet som skapas under ögat.

– Och nu börjar mina påsar eller mörka pigment under ögonen som jag är medfödd med komma fram, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren 
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso: ”Jättepuffigt”

Anledningen att hon slutat är att hennes läkare som utför ingreppen satt stopp.

– Han sa ”nej, du får absolut inte lägga fillers under dina ögon”. Det är ett; för att jag har jättehög tendens att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det bara jättepuffigt. Och två; han sa ”du har inte så mycket kinder som kan backa upp dina fillers så de kommer att rinna ner.” Det är tråkigt, säger Bianca Ingrosso.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE