Pernilla Wahlgren om Bards attack mot dottern: ”Min Bianca är ingen hora”

Ryter ifrån efter grova påhoppet: ”Bitterkärring”

Av: Natalie Demirian

Publicerad:

Alexander Bard kallade sin tidigare ”Talang”-kollega Bianca Ingrosso för ”en uppenbar hora”.

Nu ryter Pernilla Wahlgren ifrån efter attacken mot dottern.

”Nej Alexander. Min Bianca är ingen hora!!! Och vare sig DU eller någon annan man ska någonsin få kalla henne det!!!”, skriver hon i sin blogg.

Det är i ett längre blogginlägg som Pernilla Wahlgren, 52, rasar mot det som Alexander Bard, 59, twittrade om Bianca Ingrosso, 25, tidigare i veckan.

”När det gäller bitchfighten mellan Bard och Bianca: Kom igen nu! Bianca är en uppenbar hora, allt hon någonsin gjort har varit för pengar. Det är helt okej för farbror Alex eftersom han gjort en hel del horande själv när han var ung och behövde pengar”, skrev Alexander Bard efter att han fått sparken från TV4:s ”Talang” på grund av att han uttryckt sig nedsättande på Twitter om Black lives matter-rörelsen.

Bianca Ingrosso blev chockad av Alexander Bards ord på Twitter.
Foto: CAROLINA BYRMO
Bianca Ingrosso blev chockad av Alexander Bards ord på Twitter.

Pernilla Wahlgren: Är stolt

Bianca Ingrosso hade innan dess skrivit på Instagram att hon gjort det klart för TV4 att hon älskar att jobba med ”Talang”, men att hon inte ville sitta kvar i juryn om Alexander Bard fick behålla sin plats efter inlägget.

”Bianca, som har suttit i ’Talang’-juryn tillsammans med Alexander de senaste åren, och som har varit oerhört engagerad i Black lives matter-kampanjen på sina sociala konton, kände starkt att hon inte kunde göra detta tillsammans med Alexander mer – efter hans rasistiska uttalande – som går emot allt vad Bianca står för”, skriver Pernilla Wahlgren.

Foto: PONTUS ORRE
Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren skriver att hon är stolt över sin dotter som vågade ta ställning, eftersom att det lika gärna kunde blivit så att Bianca Ingrosso själv fått sluta i ”Talang” istället.

”Fatta chocken att bli kallad för hora”

Om att Alexander Bard senare kallade Bianca Ingrosso för en hora skriver Pernilla Wahlgren:

”Nej Alexander. Min Bianca är ingen hora!!! Och vare sig DU eller någon annan man ska någonsin få kalla henne det!!! Fatta den CHOCKEN att bli kallad för HORA av en kollega som man har jobbat sida vid sida med under en längre tid!”

Foto: PETER WIXSTRÖM
Alexander Bard fick sparken från TV4-programmet ”Talang” efter att ha twittrat hånfullt om Black lives matter-rörelsen.

Hon skriver att Bianca Ingrosso aldrig har bråkat med Alexander Bard och att hon också gillade att jobba med honom, men att hon inte kunde göra det mer ”efter hans rasistiska uttalande”.

”Och för det ska hon behöva bli kallad för HORA av bitterkärringen Bard…!! NEJ. Absolut INTE.”

”Väldigt sjuka”

Pernilla Wahlgren avslutar inlägget med att tacka alla de som stöttat Bianca Ingrosso de senaste dagarna.

Bianca Ingrosso sa själv till Aftonbladet efter Alexander Bards påhopp:

– Jag har inget ont att säga om Alexander mer än att hans uttalanden är väldigt sjuka och inget jag står bakom. Jag står fortfarande för att jag inte ville göra ”Talang” om han hade varit med.

Aftonbladet har sökt Pernilla Wahlgren.

Publicerad:

LÄS VIDARE