Skadestånd till Elton John: Inga ”Freddy Kreuger-skador”

Artistens hund påstods ha skadat barn

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

Inga ”Freddy Kreuger-skador” efter lekträffen med hunden.

Därför tilldöms Elton John och maken ett ”betydande skadestånd”, från den brittiska tidningen Sun on Sunday, uppger nyhetsbyrån AP.

Elton John och maken David Furnish har tilldömts skadestånd från ägarna till tidningarna The Sun och Sun on Sunday i brittisk domstol, uppger nyhetsbyrån AP.

I februari rapporterade de brittiska tidningarna att ett barn fått skräckfilmsliknande skador orsakade av Elton Johns hund under en lekträff. Tidningen Sun on Sunday beskrev skadorna som ”Freddy Kreuger-liknande”, för att föra tankarna till skräckfilmsserien ”Terror på Elmstreet”.

Men Elton John och David Furnish stämde tidningsägarna och nu har domstolen kommit fram till att påståendena inte stämmer.

Paret framträdde aldrig i domstol, men deras advokat säger till nyhetsbyrån AP att ägarföretaget, News Group Newspapers, gått med på att betala ett ”betydande skadestånd och även stå för parets rättegångskostnader”.

News Group Newspapers advokat säger till AP att företaget ”är glada över att ärendet har kunnat lösas under vänskapliga former”.

Elton John.
Foto: CAROLINA BYRMO
Elton John.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN