Will Smith talar ut: Bekräftar ryktena om öppet äktenskap med Jada Pinkett Smith

Stjärnan: ”Oändliga diskussioner”

Will Smith och Jada Pinkett Smith.
Will Smith och Jada Pinkett Smith.

Will Smith talar ut om ryktena kring sitt och Jada Pinkett Smiths äktenskap.

Superstjärnan bekräftar i en intervju med GQ att de lever i ett öppet förhållande.

– Jada trodde aldrig på konventionellt äktenskap, säger han.

Will Smith, 53, och Jada Pinkett Smith, 50, gifte sig 1997.

Under många av de 23 åren som skådespelarparet varit gifta har det gått ihärdiga rykten om att de lever i ett öppet förhållande, och förra sommaren erkände Jada Pinkett Smith i sin Facebookserie ”Red table talk” att hon har haft en romans med artisten August Alsina.

Nu säger Will Smith i en ny intervju med GQ att hans äktenskap började med monogami, men att det sedan utvecklades till något annat.

– Jada trodde aldrig på konventionellt äktenskap ... Jada hade familjemedlemmar som hade ett okonventionellt förhållande. Så hon växte upp på ett sätt som var väldigt annorlunda från hur jag växte upp, säger han.

”Förtroende och frihet”

Han berättar att de har haft ”oändliga diskussioner” om vad ett perfekt förhållande är.

– Och för en stor del av vårt förhållande var monogami det vi valde, utan att tänka på monogami som det perfekta förhållandet, säger han och fortsätter:

Jada Pinkett Smith och Will Smith.
Jada Pinkett Smith och Will Smith.

– Vi har gett varandra förtroende och frihet, med tron om att alla måste hitta sin egen väg. Och äktenskap för oss kan inte vara ett fängelse. Jag rekommenderar inte vår väg till någon. Men erfarenheterna av de friheter vi har gett varandra och det ovillkorliga stödet är för mig den högsta definitionen av kärlek.

Båda två har träffat andra

GQ:s reporter noterar också i artikeln att det förra sommaren verkade som att Jada Pinkett Smith är den enda av dem som faktiskt har ett utomäktenskapligt förhållande. Något som inte är sant, erkänner Will Smith för honom, samtidigt som skådespelaren väljer att inte gå in mer på vad han själv har haft för typ av förhållanden utanför äktenskapet.

Publisert:

LÄS VIDARE