Nicole Falciani om ”Paows” attack: ”Började skratta”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Paulina ”Paow” Danielsson, 27, trodde att Nicole Falciani, 23, skulle bli ”uppkäkad” i ”Paradise hotel”.

Nu svarar nya programledaren på utspelet.

– Jag började faktiskt skratta när jag läste det, säger Nicole Falciani.

Nicole Falciani.
Foto: Jerker Ivarsson
Nicole Falciani.

Den 15 mars drar vårens säsong av ”Paradise hotel” igång på Viaplay och Viafree – med influencern Nicole Falciani, 23, som ny programledare.

– Det känns bra men det är klart att det är nervöst att alla ska få se det nu, säger hon.

– Jag har velat vara programledare länge. Även om det var första gången så har jag haft den här tanken med mig väldigt lång tid, så jag tycker bara att det varit väldigt, väldigt roligt.

Det är realityseriens 16:e säsong i Sverige. De tidigare har Nicole Falciani följt från tv-soffan.

– Det är väldigt konstigt att ha sett på någonting och sedan plötsligt befinna sig i det, men sedan är det ju skitkul att man får uppleva allting live, säger hon.

Men jobbet, som hon tar över efter efter Rebecca Stella, 35, har också varit en utmaning.

– Det svåraste är väl att lära sig manus och leverera på det. Sedan är det väldigt varmt. Vissa moment spelas ju in på dagen, mitt i solen. Då gäller det att hjärnan är med.

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Paulina Paow Danielsson.

Dissad av ”Paow”

Efter att Aftonbladet i oktober avslöjat att Nicole Falciani fått programledarrollen sågade PH-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson, 27, valet. ”Paow”, som varit med i programmet i fem säsonger, skrev på Instagram att hon var ”sjukt besviken” på produktionen och utvecklade sedan för Aftonbladet.

– Jag tycker verkligen inte att hon passar som programledare. Hon är jättegullig och säkert duktig på det hon gör, att vara influencer och släppa kläder eller vad hon nu gör. Men jag har själv varit på plats under parceremonierna och programledaren behöver vara någon med skinn på näsan. Jag tror inte att hon har det som krävs för att be någon att hålla käften på plats när någon håller på att prata och stöka, sa ”Paow”.

Hon ville se någon äldre och mer erfaren och sa att hon bara kände till Nicole Falciani som Eric Saades ex.

– Jag tror att hon kommer att bli uppkäkad på inspelningsplatsen.

Foto: TV3/Viaplay
Nicole Falciani är programledare för ”Paradise hotel”.

”Började skratta”

Programledardebutanten tycker att ”Paow” varit helt fel ute – och säger att hon tagit utspelet med ro.

– Jag började faktiskt skratta när jag läste det för det är så uppenbart att Paow inte har träffat mig och att hon inte känner mig, säger hon.

– Alla som känner mig vet att jag inte är rädd för att säga vad jag tycker, jag är inte rädd för att sätta någon på plats eller säga ifrån. Så jag kände aldrig någon rädsla för att deltagarna skulle käka upp mig eller så.

Med över 320 000 följare på Instagram och nära 60 000 prenumeranter på Youtube är hon van vid att folk har åsikter.

Foto: Jerker Ivarsson
Nicole Falciani.

– Jag har jobbat med sociala medier så länge så att folk tycker och tänker något, det kommer folk alltid att göra. Så jag tyckte verkligen bara att det var roligt när vänner sa att ”Paow har skrivit om dig”.

Hur har det gått då, har du kunnat vara den vuxne i rummet när det stormat?

– Det har nog känts väldigt naturligt för det är väldigt likt min personlighet. Jag får alltid höra från mina vänner när vi är ute och reser att det är jag som är reseledaren, för det är jag som har koll på alla, att alla är med och att vi följer vårt schema. Så det var nog inte en så stor utmaning, för det är så som jag är som person.

Så du var reseledaren i Mexiko?

– Exakt. Det är jag som har koll på att deltagarna är på rätt plats och är med.

Fick du några råd från tidigare programledare?

– Nej, den enda informationen jag har fått är att jag inte ska göra ”Rebecca Stellas (gestikulerande) armar". Det ser man ju lite i trailern, att vi skämtar lite om det. Utöver det så har jag inte fått några råd förutom att vara mig själv.

Publicerad:

LÄS VIDARE