Storbråk i premiären av ”Studio paradise”: ”Du är vidrig”

Denice och Lisa ryker ihop

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Ett bortglömt namn leder till en stor fajt i kvällens ”Studio paradise”.

Lisa Sidén och Denice Melinn Licari är båda nära på att storma ut ur studion.

– Varför leker du så jävla dum, frågar Denice i programmet.

Säsongens premiär av ”Studio paradise”, börjar minst sagt eldigt. I avsnittet hamnar Lisa Sidén, 20, och Denice Melinn Licari, 20, i ett storbråk som tvingar programledaren Smail Alihodzic, 30, att kliva emellan.

Premiären av ”Studio paradise”.
Foto: Viaplay
Premiären av ”Studio paradise”.

Det hela hettar till ännu mer när deltagarna pratar om en konflikt som ägt rum under inspelningen av ”Paradise hotel” där Denice blivit arg över att Lisa glömt bort hennes namn och istället kallat henne för Destiny.

– Du är respektlös som sitter och säger att jag har pikat dig. Gumman jag har kommit in en dag och du sitter och säger att jag ska kunna ditt namn, och allas namn. Hur fan ska jag kunna allas namn? säger Lisa när Denice berättar vad som gjort henne arg.

– Det är okej Lisa, att glömma folks namn, jag gör också det. Men att du trycker upp det i ens ansikte, att göra det med flit är en helt annan grej, svarar Denice.

När deltagarna börjar skrika på varandra bryter Smail Alihodzic in försöker lugna dem, vilket går sådär.

Foto: Viaplay
Smail Alihodzic.
Foto: Viaplay
Lisa Sidén.
Foto: Viaplay
Denice Melinn Licari

”Sluta lek dum”

– Alltså wow, varför leker du så jävla dum? frågar Denise när bråket ändå fortsätter.

– Jag är inte dum, det är du som vinklas dum i tv när du sitter och ljuger för mig och allihopa. Du måste acceptera att jag inte kan ditt namn, sitt inte säg saker som inte stämmer, svarar Lisa.

Hon är nära att storma ut ur studion när Denice fortsätter att be henne att sluta ”leka dum”.

– Ursäkta, det här kan du inte hålla på med! Jag går från studion om du sitter och pratar så här. Du är vidrig. Jag blir sur för att jag blir vinklad fel i tv, är du skön eller? säger Lisa som ändå stannar kvar.

Denice säger till Aftonbladet att diskussionerna blir särskilt heta eftersom de inte setts sedan inspelningen av ”Paradise hotel”.

Foto: Viaplay
Denice Melinn Licari.
Foto: Viaplay
Lisa Sidén.

Känner sig besviken

”När det kommer till Lisa kände jag att hon tydligt ville markera att hon ville ha övertaget genom att använda sig av härskartekniker. Jag tror inte att Lisa var beredd på att jag skulle syna henne och stå upp för mig själv”, skriver hon på sms och fortsätter:

”Jag är inte arg, jag är bara besviken på att det fanns material som inte kommit med i varken ”Paradise hotel” eller ”Studio paradise”, som jag anser hade varit relevant att ta upp”.

Lisa säger till Aftonbladet hon pratat med Denice om incidenten vid flera tillfällen, och att hon upplever att hon anklagats för något som aldrig ägt rum.

– Jag blir lack när man säger saker som jag inte har gjort, för jag hade stått för det om det vore sant. Bara för att hon är med och åker ut först av alla så ska hon försöka måla upp alla som dåliga, säger Lisa och tillägger:

– Jag lever mitt liv som vanligt men jag får dagligen försvara mig själv av människor som skriver hat för hon har sagt saker till världen som inte stämmer, det är irriterande.

”Studio paradise” ligger ute på Viafree och Viaplay.

Publicerad:

LÄS VIDARE