Jennifer Lopez

Nya bilderna på Jennifer Lopez och Ben Affleck

Håller om varandra efter romantisk dejt

Av: 

Moa Malmqvist

Jennifer Lopez och Ben Affleck på romantisk middag.
Jennifer Lopez och Ben Affleck på romantisk middag.

NÖJE

Kärleksryktena fortsätter.

Romantisk get-away i Montana, solsemester i Miami och nu – en romantisk middag i Hollywood.

Jennifer Lopez och Ben Affleck har hittat tillbaka.

Jennifer Lopez, 51, och Ben Affleck, 48, gör det svårt för ”Bennifer”-fansen att hålla romansryktena svala. Sedan J Lo:s uppbrott med Alex Rodriguez, 45, i april har hon umgåtts mer eller mindre oavbrutet med ”Gone girl”-stjärnan.

Tidigare i veckan sågs Bennifer lämna en middag på lyxkrogen Merois i Hollywood. På fotografier från platsen ses paret gå tätt ihop och hålla om varandra.

Enligt en källa till People ska paret ha varit närgångna på restaurangen.

”De såg jättelyckliga ut och Ben hade sin arm om henne under middagen”, uppger källan.

Enligt en nära källa vill de inte hemlighålla sin romans.

”Båda är exalterade över förhållandet. De vill göra allt de kan för att få det att fungera. Jennifer är otroligt glad. Hon känner att hon kan vara sig själv runt Ben”.

Ben Affleck och Jennifer Lopez 2003.

Varandras motsatser

En vecka innan middagen hyrde paret en lyxvilla i Miami. På bilder från semestern ses sångaren meditera – medan Affleck sitter på balkongen och röker en cigarett. Enligt Pagesix försöker dock Lopez få skådespelaren i form och släpade med sig honom till gymmet under deras lilla get-away. Affleck, som kommit att bli lite av ansiktet utåt för munk-kedjan Dunkin’ donuts, ses sällan utan en stor islatte i handen.

I början av maj sågs Jennifer och Ben tillsammans på den lyxiga resorten Yellowstone Club i Montana. Paret hade hyrde en egen villa med en privat kock, rapporterade Pagesix. Dessutom har ”Argo”-stjärnan setts hemma hos J Lo i Los Angeles vid ett flertal tillfällen sedan hennes uppbrott med A-rod.

Stjärnorna, som ännu inte kommenterat ryktena, var tillsammans under tidigt 2000-tal och förlovade sig 2002. De gick skilda vägar 2004, något som Jennifer Lopez har kallat sin första stora hjärtesorg. Redan samma år gifte hon sig med Marc Anthony, 52, som hon har två barn med.

Jennifer Lopez och Ben Affleck håller om varandra efter en romantisk dejt.

Skakades av otrohetsskandal

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez förlovade sig 2019 men bara några veckor senare skakades förhållandet av en otrohetsskandal. Playboy-modellen Zoe Gregory, 47, påstod att basebollproffset frågat henne om sexvideor bara dagar innan frieriet. Förhållandet klarade sig genom krisen men i våras gick de alltså skilda vägar.

Ben Affleck gifte sig med Jennifer Garner, 49, efter uppbrottet med ”Hustlers”-stjärnan 2004. Paret har tre barn tillsammans men skilde sig 2018. Affleck dejtade skådespelaren Ana de Armas, 33, i ett år innan det tog slut i januari i år.

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE


Publisert:

LÄS VIDARE

Peg Parnevik och Filip Lamprecht: Vi går i terapi

ÄMNEN I ARTIKELN

Jennifer Lopez

Ben Affleck

Alex Rodriguez

Hollywood