Britney Spears

Britney Spears sociala medier-ansvarig: ”Hon lägger upp allt själv”

Cassie Petrey vill få stopp på ryktena

Av: 

Rosanna Berg

Britney Spears.

Foto: Chris Pizzello

NÖJE

Britney Spears lägger upp allt själv på Instagram.

Det bekräftar stjärnans sociala medier-ansvariga, som tröttnat på fansens spekulationer.

”Britney ber ’inte om hjälp’ eller lämnar hemliga meddelanden på sina sociala medier”, skriver Cassie Petrey på Instagram.

Artisten Britney Spears, 39, är aktiv på sina sociala medier. Där lägger hon upp selfies, videor när hon dansar och ibland en bild tillsammans med ett citat – och det är popstjärnan själv som styr innehållet. Det bekräftar hennes sociala medier-ansvarig Cassie Petrey i ett inlägg på Instagram, skriver Page Six.

”Britney skapar sina egna inlägg och skriver egna bildtexter på Instagram. Bilderna från Google, Pinterest, citaten, memes, och allt annat hittar hon helt själv”, skriver hon.

Redigerar klippen själv

”Det är i stort sett hon själv som redigerar sina videoklipp”, skriver hon och menar att Spears bara någon enstaka gång bett om hjälp med en video. Det är också stjärnan själv som bestämmer vad som ska publiceras.

Britney Spears följare har länge varit förbryllade och oroade över stjärnans uppdateringar. I kommentarsfältet har det spekulerats i om det är någon annan som sköter hennes konton, eller om hon skulle vara i någon slags fara. Det är de kommentarerna som managern är trött på att se:

”Britney ber ’inte om hjälp’ eller lämnar hemliga meddelanden på sina sociala medier. Hon lever bara sitt liv helt enkelt och försöker ha roligt på Instagram”.

”Mobba henne inte”

Petrey skriver att hon inte anlitats på grund av förmyndarskapet som vissa följare påstår.

”Mitt jobb med Britneys sociala medier har ingenting med hennes omyndigförklaring att göra på något sätt. Det är en rättssak”.

Hon är också trött på den hårda och hånfulla tonen som även förekommer bland kommentarerna.

”Mobba henne inte. Hon förtjänar det inte. Hon har roligt när hon skapar sina inlägg och delar bilder som hon gillar. Så är det. Det finns ingen dold agenda. Hon har bara kul och jag hoppas det hjälper folk att ta det för vad det är”.

 

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)
Publisert:

LÄS VIDARE

Paparazzi 72: TI är anklagad för trafficking och Paris Hilton ska få tvillingar? 

ÄMNEN I ARTIKELN

Britney Spears

Sociala medier