Favoriter återvänder till jubileumssäsong av ”Så mycket bättre”

Miss Li: ” Vi kommer vara där hela tiden”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

I år är det 10-årsjubileum för ”Så mycket bättre”.

I onsdagens avsnitt av ”Efter fem” med Tilde de Paula avslöjas att det blir en säsong fylld av gamla favoriter som återvänder till programmet.

– Det är en repmånad på Gotland helt enkelt, säger rapparen Petter.

I år är det jubileum för TV4:s populära underhållningsprogram ”Så mycket bättre” och kanalen satsar på en säsong med fylld med favoriter som varit med tidigare.

I onsdagens ”Efter fem” med Tilde de Paula avslöjades att de tre första artisterna som är klara för årets säsong är rapparen Petter, Magnus Uggla och Miss Li.

– Tanken är att vi kommer vara där hela tiden sedan kommer det komma och gå lite andra artister som varit med tidigare, säger Miss Li i programmet.

– Vi är fasta kan man väl säga, som någon sorts ankare. Det är en repmånad på Gotland helt enkelt, flikar Petter in.

1 av 3 | Foto: BEZAV MAHMOD/SVD/TT
Petter

Petter medverkade i första säsongen av programmet och han visste då inte riktigt vad han gav sig in på.

– Det såg extremt svajigt ut på pappret. Det var så här ”Åk ner till Gotland, käka mysmiddag med Lasse Berghagen och gå upp och dra av en låt”, säger han och fortsätter.

– Jag gjorde Lasse Berghagens ”Stockholm i mitt hjärta”. Det var det första låten jag skulle göra. Jag kände det nästan som ett straff att jag skulle få göra den låten framför honom. Så jag var ett nervvrak i flera dagar innan.

Även Miss Li, som medverkade i den tredje säsongen av ”Så mycket bättre” minns att hon var nervös och ovan med tv-kamerorna till en början.

– Jag vill åka dit och känna att jag kan vara lite soft och att jag inte är lika spänd och bara få göra det igen och bara ha kul, säger Miss Li.

I programmet avslöjas också att Jill Johnson är en av alla de artister som kommer gästa ”Så mycket bättre” under jubileumssäsongen.

”Så mycket bättre” spelas in på Gotland i juni och sänds i TV4 till hösten.

Publicerad:

LÄS VIDARE