GLÄDJEBESKEDET: Karl Fredrik på Österlen återvänder

Publicerad:
Uppdaterad:
Blommor och mys med Karl Fredrik
Foto: tv4
Blommor och mys med Karl Fredrik

NÖJE

Det extremt snälla programmet ”Karl Fredrik på Österlen” får en ny säsong.
– Kärlek, blommor och massor av skoj, säger Karl Fredrik

Den fryntliga floristen ”Karl Fredrik på Österlen” slog ner som ett stort lass med jord - gödslat med hur mycket kärlek som helst under den oroliga våren 2020. Tittarna kunde inte få nog av Karl Fredrik och sambon Petters myspysiga tillvaro på 1600-talsgården Eklaholm.

Vill att man ska bli inspirerad

Tittarna har genom programmet fått följa parets vardagsliv på gården, deras vove och två katter, samt fått handfasta tips till trädgården och hur man gör fina blombuketter och får dem att hålla längre.

– Jag vill absolut att man ska bli inspirerad och se det vackra i blommor på samma sätt som jag gör. Man kan gilla både det lilla och det stora i en trädgård. Jag kan stanna upp och titta på en liten maskros om humlorna surrar kring den. Men jag vill också ge handfasta råd och tips, jag tycker man ska lära sig något när man ser på tv, säger Karl Fredrik till Aftonbladet.
Självklart blev programmet en succé. Tittarna nickade gillande åt de mest makalösa blomsterarrangemangen.

Ny säsong

Nu bekräftar TV4 att det blir en ny säsong. Hela åtta nya myspysiga somriga program spelas in.
– Det blir en ny säsong av kärlek, blommor och massor av skoj. Häng med oss på de nya projekten som händer på gården säger det glada paret Karl Fredrik och Petter.

Publicerad:

LÄS VIDARE