Bianca Ingrosso i tårar efter psykologbesöket

”Alltid ångest efter”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Trots alla framgångar känner sig Bianca Ingrosso ibland ensam.

Influencern har börjat gå till en psykolog och i sin senaste Youtubevideo brister hon ut i gråt.

– Jag mår ganska dåligt för att jag analyserar hela mitt beteende och vem jag är, säger hon.

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 25, drar in flera miljoner om året. Hon arbetar med allt från sitt sminkmärke, samarbeten på Instagram och spelar in Kanal 5:s succé ”Wahlgrens värld”.

Men alla succéer har oftast en baksida. Med en stor arbetsbörda på sina axlar försöker Bianca Ingrosso ta sig tid för sig själv. Men ibland känner hon sig ensam. Den senaste tiden har hon börjat gå till en psykolog för att bland annat prata om ensamheten. I sin senaste video på Youtube kommer tårarna när hon pratar med sina följare om det.

– Jag har inte så mycket nära vänner och gillar inte att ta in folk nära. Jag är inte den som går på aw hela tiden och träffar nya kompisar och äter luncher och middagar. Jag blir så extremt dränerad av det. Då frågade hon om jag kände mig ensam, vilket jag inte gör egentligen. Men så får jag såna här stunder... Och det här har jag ju valt själv, att inte umgås så mycket med kompisar, vilket leder till att andra inte hör av sig lika mycket, säger hon.

”Det bara kommer som en våg att man känner sig lite ensam”

I vloggen berättar hon att hon blir trött av att umgås med flera människor samtidigt.

– Jag mår ganska dåligt för att jag analyserar hela mitt beteende och vem jag är. Alltid ångest efter, säger hon.

Bianca Ingrosso berättar i sin senaste Youtube-video att hon inte har så mycket nära vänner och ibland känner sig ensam.
Foto: YOUTUBE
Bianca Ingrosso berättar i sin senaste Youtube-video att hon inte har så mycket nära vänner och ibland känner sig ensam.
Laddar ...

Bianca Ingrosso lägger mycket tid på jobb och säger till sina följare att hon uppskattar pratstunden med dem och att de kan vara ensamma tillsammans.

– Jag fick en sån här... Det bara kommer som en våg att man känner sig lite ensam. Det är säkert mina hormoner för jag har stoppat in en spiral och då har jag fått höra att man kan få dippar. Ursäkta mina tårar och mitt lilla break down men det är nog massa hormoner som spökar, säger hon i videon.

”Hoppas bara att folk känner att man inte är ensam om att känna så”

När Aftonbladet Nöje når Bianca Ingrosso hänvisar hon till sin vlogg, men vill tillägga:

”Känner väl bara att folk inte pratar så mycket om att känna sig lite ensam och utanför. Hoppas bara att folk känner att man inte är ensam om att känna så och att det inte är konstigt att vara lite osocial”, skriver hon i ett sms.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN