Karin Adelsköld har återförenats med kärleken Anders

Bröt upp i vintras: ”Vi älskar varandra helt enkelt”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:
Karin Adelsköld och Anders Nilson har hittat tillbaka till varandra.
Foto: PRIVAT
Karin Adelsköld och Anders Nilson har hittat tillbaka till varandra.

De gick skilda vägar i vintras efter två och ett halvt år tillsammans.

Nu har Karin Adelsköld och Anders Nilson hittat tillbaka till varandra.

– Vi älskar varandra helt enkelt, säger Karin Adelsköld.

Det var i november 2017 som komikern Karin Adelsköld, 47, berättade att hon hade mött kärleken i it-chefen Anders Nilson, 53, som hon beskrev som ”Sveriges roligaste och snällaste kille”.

Men efter två och ett halvt år tillsammans beslöt de sig för att gå skilda vägar i vintras.

– Båda har ju tampats med olika stadier av utmattningssyndrom den senaste tiden och vi har verkligen kämpat för att stötta varandra i det. Men till sist blev det för svårt. Vi kom fram till att vi måste se till att bli friska och hela var för sig, innan vi kan bygga vidare på en relation, sa Karin Adelsköld då.

Foto: Shimoda Media
Anders Nilson och Karin Adelsköld

Är ett par igen

Nu kan Aftonbladet berätta att Karin Adelsköld och Anders Nilson har hittat tillbaka till varandra.

–  Det är ju trendigt att göra såhär, Carolina Gynning har ju också blivit ihop med sitt ex. Haha! Men vi träffades nog lite för tidigt, det var dålig timing. Jag kom från en risig relationen och det gjorde han också och hade massa saker i bagaget.

– Jag hade också precis varit utmattad och höll på att bli friskare och han var på väg in i en utmattning. Till slut gick det inte längre. Men det var otroligt sorgligt att lämna någon som inte mådde bra, men jag kände att jag stod i vägen för Anders tillfrisknande, säger Karin Adelsköld.

Varit singel och dejtat

– Jag trodde verkligen inte vi skulle hitta tillbaka till varandra. Jag har varit singel och jag har dejtat, men jag har också insett att jag måste bli hel själv först. Anders har också fått hjälp och kommit ur sin depression och det är klart det är otroligt mycket härligare att vara tillsammans med en frisk person. Vi har hörts lite då och då, men det har inte funkat. När jag sedan kände mig stark och inte ville vara något annat än singel så sågs vi… Vi älskar varandra helt enkelt. Jag är fortfarande inne på att vi ska inleda relationen med parterapi, men vi får se.

Är du kär och lycklig?

– Ja, det är jag faktiskt. Jag vågar nästan inte tro på det, men jag gör det. Nu har det ändå gått en tid. Vi har aldrig haft det så här bra. Jag trodde inte det här och hade verkligen ställt in mig på att det inte skulle fungera. Men det gör det nog. Alla kriser gör också att man kommer närmare varandra.

Aftonbladet har via Karin Adelsköld varit i kontakt med Anders Nilson som avstår från att kommentera återföreningen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN