Demi Lovato

Demi Lovato: ”Hade fem till tio minuter kvar att leva”

Av: 

Amanda Hällsten

Demi Lovato.

Foto: TT NYHETSBYRÅN

NÖJE

Demi Lovato fick tre strokar och en hjärtinfarkt efter överdosen 2018.

Det berättar världsstjärnan nu i en ny trailer till den kommande dokumentären ”Dancing with the Devil”.

– Mina läkare sa att jag hade fem till tio minuter kvar att leva, säger hon.

Snart delar världsstjärnan Demi Lovato, 28, med sig av sig av en unik inblick i sitt liv, i den kommande dokumentären ”Dancing with the Devil”.

– Jag gick över en gräns som jag aldrig gått över tidigare. Det brast. Jag fick tre strokar. Jag fick en hjärtinfarkt. Mina läkare sa att jag hade fem till tio minter kvar att leva, säger Demi Lovato i en trailer till dokumentären.

Kämpat mot beroende i många år

Demi Lovato har i många år varit öppen om sitt drogmissbruk. Sommaren 2018 var världsstjärnan nära att dö i en överdos, något som alltså resulterade i att hon fick flera strokar och en hjärtinfarkt. Dokumentären följer hennes liv efter överdosen.

– Jag har haft så mycket att säga under de två åren som gått, och jag har velat klargöra vad det var som egentligen hände. Varje gång du försöker hålla tillbaka en del av dig själv, kommer det svämma över, säger Lovato.
I klippet får Demi Lovato även frågan om hon är helt nykter nu. Hon stirrar tyst in i kameran, utan att svara.

Kan inte köra bil

På dokumentärens pressrelease med Television Critics Association under onsdagen berättade Lovato att hon lider av flera hjärnskador efter sin nästan dödliga överdos.

– Jag kör inte bil, för jag har blinda fläckar i mitt synfält. Under en lång tid hade jag svårt att läsa. Jag lider av följderna efter överdosen, och jag tror att de fortfarande är där för att påminna mig om vad som kan hända om jag någonsin hamnar på en mörk plats igen. Jag är tacksam för dessa påminnelser, säger hon, enligt ET.

Dokumentären, som har regisserats av Michael D. Ratner, kommer visas i fyra delar. Den ska bland annat skildra delar av Lovatos heroinmissbruk, coronapandemin och stjärnans kärleksliv.

”Dancing with the Devil” har premiär 23 mars på YouTube.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Elin Härkönen nya jobb på TV4 – efter att Paolo sparkats

ÄMNEN I ARTIKELN

Demi Lovato

Dokumentärer

Trailer

Stroke