Välkommen tillbaka, Jenny

Jenny Alversjö tillbaka i ”Nyhetsmorgon” efter stroken

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

En tacksam Jenny Alversjö kom i dag tillbaka till sitt jobb på TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

– Som jag har längtat och väntat, sa hon i sändning.

På torsdagsmorgonen gjorde TV4-profilen Jenny Alversjö, 45, comeback i rutan efter en flera månader lång sjukskrivning.

– Jag har gått mellan sängen och soffan och soffan och sängen och tagit det riktigt lugnt och vilat precis som jag behövde. Men som jag har saknat att vara på jobbet, sa hon i sändning.

Det var i slutet av oktober som Alversjö drabbades av en stroke.

”Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag... mitt i livet”. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra. Har ont i huvudet förstås och är chockad, men mest av allt är jag väldigt väl medveten om hur skört livet är. Hur enormt viktig varje dag är”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

I inlägget tackade TV4-profilen även sin stora kärlek Anders för att han såg till att hon kom till sjukhuset med blixtens hastighet.

Jenny gjorde comeback tillsammans med Steffo
Foto: TV4
Jenny gjorde comeback tillsammans med Steffo

”Så obeskrivligt tacksam”

Snabb vård och en del tur gjorde att det gått bra för Jenny Alversjö. Och efter flera månader av rehabilitering och vila är hon tacksam:
”88 dagar. Ofta tar det år, ibland hela liv att komma tillbaka. Det är svårt att tala om tur när det handlar om svåra sjukdomar men jag är så obeskrivligt tacksam att jag mår så bra”, skriver hon på Instagram.

Foto: IVARSSON JERKER/Aftonbladet
Jenny Alversjö är tillbaka i rutan efter stroken.

Publicerad:

LÄS VIDARE