ASAP Rocky gör sin första konsert efter häktningen

Spelar på festival dagar före domen faller

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

ASAP Rocky är klar för sin första spelning sedan han släpptes ur svenskt häkte.

På söndag ställer han sig på scenen under Real Street-festivalen i Anaheim i Kalifornien, uppger Xxlmag.

– Vi är upprymda över att Rocky äntligen har kommit hem, säger festivalarrangören Doc Wynter i ett pressmeddelande.

På onsdag nästa vecka väntas domen falla mot ASAP Rocky som står åtalad misstänkt för misshandel i Stockholm tidigare i somras.

Men tre dagar före ställer han sig på scenen för sin första spelning sedan han släptes från Kronobergshäktet i slutet av förra veckan och kunde återvända till USA. På söndag spelar han på Real Street-festivalen i Anaheim i Kalifornien, uppger Xxlmag.

– Vi är upprymda över att Rocky äntligen har kommit hem och kommer att inta scenen som huvudakt under vår första Real Street-fest den här helgen precis som det var tänkt från början, säger festivalarrangören Doc Wynter i ett pressmeddelande.

– Tills dess, välgångsönskningar till Rocky med familj. Vi längtar efter att få höra publikens jubel över Rocky den här söndagskvällen på Honda Centers festivalområde.

1 av 6 | Foto: AP
ASAP Rocky.

ASAP Rocky släpptes ur svenskt häkte i fredags efter att ha suttit häktat i en månad, misstänkt för misshandel av en 19-årig man i slutet av juni i Stockholm.


PODD Allt om rättegången mot ASAP Rocky – de viktigaste bevisen som kan fälla stjärnan

I nyhetspodden Aftonbladet Daily pratar vi om varför en krossad glasflaska och ett fåtal SMS kan avgöra ASAP Rockys framtid.  

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE