Här är ”Tiktok-pastans” krämiga utmanare
40 min
Middagstips
Halloumipytt. Den här halloumipytten är min favorit. Den görs på en bas av potatis, morötter och blomkål, toppas med knaperstekt halloumi och serveras sedan med en senaps- och äppelkräm. Godast är den att göra med späda primörer – men den är givetvis god att laga året om med vinterrotfrukter också. Du kan lätt variera receptet genom att byta ut råvarorna i basen mot andra rotfrukter, säger Julia Tuvesson. Recept ur kokboken Plåtmat av Julia Tuvesson.
40 min
30 min
5 min
25 min
30 min
45 min
30 min
35 min
40 min
45 min
30 min
15 min
30 min
30 min
1 h
20 min
40 min
1 h 10 min
15 min
35 min
10 min
45 min
40 min
30 min
5 min
25 min
30 min
45 min
30 min
35 min
40 min
45 min
30 min
15 min
30 min
30 min
1 h
20 min
40 min
1 h 10 min
15 min
35 min
10 min
45 min