Smörstekt majskolv med vispat chipotlesmör och riven comté
Majskolvar med smör är gott, majskolvar med chipotlesmör och riven ost är ännu godare.
Godare-profilen Ayla Canpunar visar hur du enkelt tar majskolvarna till en helt ny nivå.
Smörstekt majskolv med vispat chipotlesmör och riven comté
Ingredienser
- 125 g smör
- 1 msk chipotlepasta, eller mer efter smak
- salt
- 2 majskolvar, färska eller förkokta
- 25 g smör
- salt och peppar
- 200 g comté
- 2 msk gräslök, finhackad
- 0.5 kruka koriander
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Fried chicken sandwich i hembakat focacciabröd





1 h 10 min
Makalösa nachobrickan – med läckra tillbehör





1 h 10 min
Turkisk kisir med kycklingspett och morotstzatziki





50 min
Hemligheten bakom den perfekta pannacottan
Duka upp med Ayla Canpunars lyxiga helgfrukost





2 h
Krämig äggröra med extra smak





10 min

Adana kebab – turkiskt lammfärsspett





1 h
Aylas goda dipp med avokado
Citronpannkakor med mascarponekräm





30 min
Piña colada pannkakor





30 min
Smoothie bowl med hemgjord granola





45 min
Kanelbullepannkakor med frosting





30 min
Bouillabaisse med rouille





1 h
Chili sin carne – Tareqs kryddiga böngryta





1 h 15 min
Koka ris – så blir det helt perfekt
Kreolskans gryta





50 min
Viltgryta med svenska smaker





2 h 30 min
Choucroute





2 h 20 min
Indiska frasiga potatisbullar med grön chutney





35 min
Kokosris med chili





1 h
Mild curry med lökpakora





40 min
Shahi paneer – kungligt gott





25 min
Lammlägg med kikärter, oliver och couscous





3 h 20 min
Krämig lasagne med aubergine





1 h 30 min