Pasta med vegansk tonfiskröra
Supersnabba middagen!
Det här är en perfekt middag när tiden är knapp. Ersätt tonfisken med en röra av kikärter och toppa med rucola. Rätten är redo att serveras inom några minuter. Recept från kokboken ”Healthy happy food”.
Pasta med vegansk tonfiskröra
Vegansk tonfiskröra
- 150 g kikärter
- 1 selleristjälk
- 2 tsk kapris
- 0.5 rödlök
- 2 tsk tahini
- 2 msk äppelcidervinäger
- 1 msk vegansk mjölk
- 0.5 citron, saften
- vitpeppar
- salt
Pastarätten
- 200 g bönpasta, eller fullkornspasta
- 3 dl vegansk tonfiskröra
- rucola
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Billig och god mat – bra för hälsan och planeten

Ajvarpasta med zucchini, halloumi och kaprisbär





15 min

Morotssås med soltorkade tomater
1 h

Skafferichili med kanel och jalapeno

Libapizza med svartkål, zucchini och rosmarinolja





25 min

Så lagar du maten som förbättrar ditt humör

Ljuvlig lättlagad linssoppa





30 min

Så länge har vi ätit vegetarisk mat

Smarta sista minuten-tipsen till julbordet

Vad vill du tugga på 2022?

Därför är viltkött så klimatsmart

Bjud på godaste vegomaten i midsommar

Så länge håller mjölk och ost – professorn reder ut

Laga klimatsmart barnmat med Jessie Sommarström

Boosta immunförsvaret med en grön drink
3 min

Mumsig och mättande wrap med bönor
30 min

Vegotrenden växer – rekordmånga äter inte kött

Vinodlare: ”Vattenbrist har blivit en mardröm”

Go wild! – så gör du vildsvinshamburgare
40 min

Så blir laxen smartare mat

Trasig pasta – vardagsvariant på lasagne





40 min

Pappas kantarellomelett





15 min

Avokado- och valnötssallad med ljummen ädelostsås





10 min

Melonkulor med wasabi och sesam





10 min